Afstudeeronderzoek Warehouse Scalability (NL/EN)

Solliciteer nu

Afstudeeronderzoek Warehouse Scalability

Bouw een warehouse-systeem dat grote zakelijke bestellingen efficiënter afhandelt.

WO | Afstudeeronderzoek | Hoofdkantoor Groningen

Als jij groeit, groeien wij.

Zoek jij een afstudeeronderzoek waar je daadwerkelijk het verschil kan maken? Dit onderzoek omtrent Warehouse Scalability zet je voor een vraagstuk waar je écht je tanden in kan zetten.

Je opdracht

Wij ontwikkelen alle systemen zelf, want we houden niet van uitbesteden, maar wél van uitdaging. Het voorraadbeheer- en takensysteem voor orderverwerking beheren we bijvoorbeeld vanuit onze eigen mobiele (web)applicatie, waardoor team Verzenden & Bezorgen bestellingen efficiënt afhandelt. Het systeem is gericht op dagelijkse werkzaamheden, zoals het bijvullen van voorraadlocaties en het verzamelen van juiste producten bij bestellingen. Grote zakelijke bestellingen kunnen we op dit moment nog niet zo efficiënt afhandelen. Met meer dan duizend producten in één bestelling vereisen de zakelijke bestellingen een andere verwerking dan bestellingen die slechts enkele producten bevatten.

Jij gaat bezig met het optimaliseren van het verwerken van deze grote zakelijke bestellingen, zodat die nog sneller kunnen worden verzonden. Door de omvang van deze bestellingen ontstaan er een aantal uitdagingen, op zowel organisatorisch als technisch vlak. Voor wat betreft de techniek moeten er meerdere stappen worden gezet: optimalisatie van database en structuur, support voor business-to-business (B2B) binnen het warehouse en het protocolleren van het proces. Je kunt als oplossing hiervoor denken aan bijvoorbeeld een crossdocking protocol in combinatie met een controlesysteem. 

Hoe ziet afstuderen bij Belsimpel.nl eruit?

Voordat je begint, bespreken we je opdracht en ambities samen met je begeleider in dieper detail. Op deze manier is alles helder voor jou, ons en de universiteit en kun je zo snel en goed mogelijk van start. Tijdens je gehele onderzoek krijg je begeleiding van slimme teamleden en toegang tot alle informatie die je nodig hebt. Bij ons ga je vanaf dag 1 zelf aan de slag, je kijkt dus niet alleen maar met anderen mee. Zo kun jij echt het verschil maken!

Wat bieden wij?

Alle ruimte voor talent

 Maak het proces mee van A tot Z

Volop doorgroeimogelijkheden

Inzet gaat nooit onopgemerkt voorbij

Begeleiding & support

Leer van ervaren collega's

Unieke werksfeer

Elke week borrels en activiteiten

Wie ben jij?

Je bent een gemotiveerde wo-student die een afstudeeronderzoek zoekt waarbij je echt het verschil kunt maken. Bij ons geen afraffelen of quick-fixes; wij gaan elke dag tot het uiterste om het absoluut optimale resultaat te behalen, en jij gaat hierin met ons mee. Daarnaast kun jij goed werken in een teamverband, want je werkt samen met je teamgenoten. Onze teams zijn goed op elkaar ingespeeld en maak je geen zorgen: daar pas je hartstikke goed bij!