Android Developer (NL/EN)

Solliciteer nu

Android Developer

Verander de Mobiele Wereld op de telefoon van de klant zelf.


Fulltime | Hoofdkantoor Groningen

Ontwikkel voor Android en ontwikkel jezelf

De Belsimpel App is een relatief nieuw product waar het bedrijf een volledige focus op heeft. Dat betekent dat je aan de wieg staat van hippe nieuwe features, maar ook basic features die hard nodig zijn. Door de veelzijdigheid aan taken is het een unieke kans om ook jezelf te ontwikkelen.

Wat doe je als Android Developer?

Als Android Developer voor de Belsimpel App stap jij in één van de grotere projecten waar Belsimpel momenteel aan werkt. Je gaat door op het harde werk van onze collega’s die een goede basisapplicatie hebben neergezet. Nu komt het stuk waarin het nog leuker wordt: jij hebt de mogelijkheid om nieuwe features te ontwikkelen en de bestaande functionaliteit uit te bouwen. Je gaat daarbij echt tot het uiterste, want maandelijks verwachten duizenden gebruikers niet anders dan dat!

Het team bestaat uit een combinatie van heel ervaren collega’s en collega’s die nog wat minder lang apps ontwikkelen. Die ervaring zorgt ervoor dat er altijd ruimte is om je persoonlijk te ontwikkelen binnen het team. Door het team worden meerdere apps gebouwd, naast de Belsimpel App zijn dat de Instore App (voor orderafhandeling in onze 7 winkels) en de In-Control app (persoonlijke verbruiksmeter).

Uniek voor jouw werk als Android developer bij Belsimpel is dat je de mogelijkheid krijgt zelf ook trends en ideeën in te brengen die misschien het eindproduct wel halen! Samen met het team bedenken jullie wat de volgende stappen zijn voor het Belsimpel project waarbij jij helpt om deze ook nog echt in de apps te krijgen. Onze Android apps zijn geschreven in Kotlin, maar je bent ook niet vies van een beetje Java op z’n tijd.  

Zo kan je dag eruitzien

Terwijl je de computer opstart en je een kop koffie drinkt zie je op het monitoring scherm dat er een Sentry-melding binnen is gekomen. Even kijken wat er aan de hand is! Het blijkt wel een fout die snel moet worden opgelost. Je overlegt even snel en begint daarna vlug aan een fix die je vervolgens snel uitrolt. Weer een release van jouw hand! De dagstart van het team begint. Alle programmeurs die aan de Belsimpel App programmeren verzamelen zich en samen met Floris (de Product Owner) bedenken jullie het plan voor de dag. De designs die je in het overleg beloofd waren zijn al binnen een uur binnen en je kunt daardoor lekker aan de slag. Voor je het weet is het tijd om te lunchen en tikt Johannes je op de schouder met de vraag of je meegaat om bij de Venezolaan een burger te gaan eten. Dat lijkt je wel wat! In de middag review je de code van Johannes en samen gaan jullie door het uitgebreide testprotocol heen. Er werken immers duizenden klanten met deze app; het moet dus echt goed werken. De release is keurig op tijd bij Google en zo lukt het om de update van de app nog voor het weekend in de Play Store te krijgen. Voldaan ga je nog even met het team naar de kantine om half zes om samen te proosten op het weekend. Op naar maandag!

De Belsimpel-app

Wat bieden wij?

Volop doorgroeimogelijkheden

Vanaf dag 1 maak jij het verschil.

Werken in hartje Groningen

Op je fiets naar kantoor.

Vergroot je (super)krachten

Werk met > 450 fanatieke collega's.

Unieke werksfeer

Elke week borrels en activiteiten

Wie ben jij?

  • Je bent een goeroe in het ontwikkelen van mobiele applicaties voor Android.

  • Je bent een ware held in objectgeoriënteerd programmeren.

  • Je werkt netjes en overzichtelijk en weet je precies wat een gebruiker verwacht van jouw applicatie.

  • Kotlin en/of Java zijn jou meer dan bekend, je bent leergierig en een echte teamplayer.

  • Ervaring met het ontwikkelen van meerdere platformen is een dikke plus!

Sfeerimpressie Belsimpel Kerstdiner 2018

Ben jij er volgend jaar ook bij?