Assistent Accountmanager B2B (min. 16 u/w)

Solliciteer nu

Assistent Accountmanager B2B

Help onze B2B klanten en verover de zakelijke markt.

Parttime | Hoofdkantoor Groningen

Speel een sleutelrol in onze groei.

Ook bedrijven en organisaties moeten ergens hun telecombenodigdheden vandaan halen. Jij weet hier feilloos op in te spelen. Je bent de spin in het B2B-web van Belsimpel en zorgt ervoor dat ook onze zakelijke klanten een perfecte ervaring bij ons krijgen.

Wat doe je als Assistent Accountmanager B2B?

Bij team B2B ben je verantwoordelijk voor al het contact met onze zakelijke klanten. Denk hierbij aan kleine bedrijven en ZZP’ers, maar wellicht ook grotere klanten, zoals gemeentelijke instanties. Veel zakelijke klanten vinden ons een interessante partij om producten in te kopen, voor doorverkoop of eigen gebruik. Op het moment dat er een grote of frequente inkoop plaatsvindt is het belangrijk om de banden warm te houden en daarvoor ben jij het aanspreekpunt.

Als accountmanager sta je sterk in je schoenen. Je bent stressbestendig, je bent een ster in onderhandelen en je staat altijd klaar voor onze zakelijke klanten. Doordat je secuur te werk gaat, voorzie je de klant altijd van de juiste informatie. Daarnaast weet je altijd de beste deals te sluiten. Jij bent er mede verantwoordelijk voor dat de B2B-tak van Belsimpel jaarlijks tientallen miljoenen omzet.

Omdat je altijd goed op de hoogte moet zijn van de meest actuele prijzen, voorraadstanden en levertijden ben je onderdeel van Team Inkoop. Hier zitten een aantal van de meest ervaren collega's van Belsimpel bij en ook jij krijgt volop verantwoordelijkheden. Bovendien heb je veel contact met Jeroen en Jeroen, en met dank aan ons open kantoor en regelmatige activiteiten leer je ook je andere collega's snel genoeg kennen.

Zo kan je dag eruit zien

Je begint de dag met een goede kop koffie die Jan voor je gezet heeft. Vervolgens ga je de zakelijke inbox bijwerken. Je hebt onder andere mail van een klant die 60 iPhones heeft besteld. Hij vraagt zich af wanneer ze binnenkomen. Je hebt goed nieuws voor hem: ze worden vandaag geleverd! Vervolgens is het tijd voor je wekelijkse vergadering met team Inkoop en één van de Jeroenen. Je ziet in de weekrapportage dat de omzet van 1 van onze grote klanten is teruggevallen. Na de meeting bel je hem direct op om te kijken of je nog wat extra’s voor hem kan betekenen. Wanneer jij de vergaderruimte uitrolt, staan je collega's al met hun jassen aan op je te wachten om traditiegetrouw een lekkere hap te scoren – het is immers Snack Friday. Wanneer je weer bij je bureau zit gaat de telefoon: een potentiële klant! Hij wil een grote bestelling plaatsen en vraagt of je een offerte kunt opstellen, maar heeft van een andere partij al een offerte gekregen. Samen met inkoper Arjen bekijk je de huidige marktprijs en leg je een mooie offerte neer. Vervolgens zorg je dat onze B2B prijzen scherp staan ten opzichte van onze concurrenten.

Aan het einde van de dag zet je alle orders in het systeem, waarna je nog blijft hangen voor de VrijMiBo en een rondje tafeltennis, dat je wint. Wat ben je ook een winnaar. Lekker gewerkt vandaag!

Wat bieden wij?

Volop doorgroeimogelijkheden

Vanaf dag 1 maak jij het verschil.

Werken in hartje Groningen

Op je fiets naar kantoor.

Vergroot je (super)krachten

Werk met > 450 fanatieke collega's.

Unieke werksfeer

Elke week borrels en activiteiten.

Wie ben jij?

  • Je volgt een bachelor of masteropleiding en volgt bij voorkeur een commerciële / marketing gerelateerde studie.

  • Je bent minimaal 16u per week overdag beschikbaar op doordeweekse dagen.

  • Communicatie is een van jouw sterkste punten en je staat bekend om je open houding naar externe contacten en collega's. Je bent sociaal erg vaardig.

  • Analytisch ben je ijzersterk en je bent een held met Excel.

  • Je bent commercieel sterk, maar geen gladde verkoop. De nadruk ligt bij Belsimpel meer op de relatie dan op harde verkoop. Relaties opbouwen en onderhouden is dan ook jouw tweede natuur.

Sfeerimpressie Belsimpel Kerstdiner 2018

Ben jij er volgend jaar ook bij?