Business Developer

Solliciteer nu

Business Developer

Zie kansen, gooi je ideeën op tafel en stuw ons bedrijf naar een nog hoger niveau.

Fulltime | Hoofdkantoor Groningen

Ambitie & out-of-the-box denken.

Belsimpel is het snelstgroeiende telecombedrijf van heel Nederland. Dit zorgt ervoor dat er constant nieuwe uitdagingen zijn in het uitbreiden en verbeteren van ons bedrijf. Er liggen stapels nieuwe ideeën op de plank om de strategie van Belsimpel verder te ontwikkelen. Hiervoor zijn we op zoek naar een Business Developer om van deze plannen nieuwe successen te maken.

Wat doe je als Business Developer?

Als Business Developer ben je continu bezig met het ontwikkelen en beter in de markt zetten van onze producten en diensten. Je analyseert de huidige bedrijfsvoering en zoekt altijd ruimte voor verbetering. Je bent een soort interne consultant, wat ervoor zorgt dat je werk ongelooflijk afwisselend is. Geen project is hetzelfde. Daarnaast blijf je bij projecten van A tot Z betrokken en weet je dus precies wat er allemaal binnen de organisatie speelt. Je bent niet bang de diepte in te gaan, maar kunt tegelijkertijd goed het overzicht houden.

Afhankelijk van je eigen kwaliteiten en interesses ga je verschillende projecten aanpakken. Je besteedt een groot gedeelte van je tijd aan het uitvoeren van onderzoek en analyses. Je werkt nauw samen met alle andere afdelingen en omdat de lijntjes kort zijn, kan er razendsnel geschakeld worden. Eigen initiatief nemen en je ideeën op tafel gooien juichen we 100% toe. Zo kun je echt het verschil maken.

Je werkt in een gedreven team dat bestaat uit ambitieuze Business Developers. Elke dag dagen jullie elkaar uit om samen net een stapje verder te zetten richting een nóg beter Belsimpel. Je werkt dagelijks met Excel en je weet precies wat je moet doen om onze teams naar een hoger niveau te tillen.

Zo kan je dag eruitzien 

Met een verse kop koffie start je de dag met het maken van een rapportage van de website analytics. In deze rapportage zie je dat de conversie van een van de affiliates sterk is gedaald. Je bespreekt dit meteen met onze Affiliate Marketeer, die dit gaat uitzoeken. Daarna start je met de voorbereiding van een meeting met Team Abonnementen voor vanmiddag. Jullie zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuw systeem voor de registratie van nieuwe simkaarten. Tijdens de pauze haal je lunch op de markt en speel je een potje pool. ’s Middags heb je het overleg over het registratiesysteem voor nieuwe simkaarten, waarna je direct aan de slag kunt met een aantal nieuwe ideeën voor dit project. Aan het einde van de dag zie je dat het probleem met de affiliate werd veroorzaakt door een technisch probleem. Inmiddels is dit opgelost en kun je tevreden naar huis.

Wat bieden wij?

Volop doorgroeimogelijkheden

Vanaf dag 1 maak jij het verschil.

Werken in hartje Groningen

Op je fiets naar kantoor.

Vergroot je (super)krachten

Werk met >450 fanatieke collega's.

Unieke werksfeer

Elke week borrels en activiteiten.

Wie ben jij?

  • Je hebt een technisch WO-diploma en bent op korte termijn beschikbaar.
  • Je bent analytisch ijzersterk.
  • Je hebt een goed commercieel inzicht en een ondernemende houding.
  • Affiniteit met webshops en internet is een pré!

Sfeerimpressie Belsimpel Kerstdiner 2018

Ben jij er volgend jaar ook bij?