Commerciële Affiliate Marketeer

Solliciteer nu

Commerciële Affiliate Marketeer

Zorg voor de optimale samenwerking met tientallen affiliates.

Full-time | Hoofdkantoor Groningen

Onderhandel, werk samen en vergroot je netwerk.

Als Affiliate Marketeer ben je een krachtpatser op het gebied van online marketing. Binnen deze functie werk je volop aan allerlei marketingcampagnes, onderhoud en vergroot je het netwerk van Belsimpel-partners en is jouw input onmisbaar voor het vergroten van ons bereik.

Wat ga je doen?

Als Commerciële Affiliate Marketeer houd jij je volop bezig met online marketing. Zo ben jij het aanspreekpunt voor alle affiliates van Belsimpel. Of het nu gaat om Kieskeurig, iPhoned of Beslist.nl, jij zorgt er met je scherpe onderhandelingsvaardigheden voor dat we altijd netjes op deze websites staan. Hiervoor schakel je ook met andere afdelingen binnen Belsimpel, om ervoor te zorgen dat wij aan deze affiliates de input kunnen bieden die zij zoeken. Naast het onderhouden van contacten, breid je deze ook uit. Je onderhoudt het affiliate-netwerk en verbetert waar mogelijk de processen, zodat er uiteindelijk afspraken op tafel liggen waar iedereen gelukkig van wordt. Tevens werk je samen met je andere collega’s van het jonge en enthousiaste Marketing-team aan nieuwe marketingactiviteiten en samenwerkingen. Je hebt veel verantwoordelijkheden, maar daar draai jij je hand niet voor om. Jij en je collega's kunnen op elkaar bouwen en met dank aan jullie gedegen teamwork is elke klus binnen no-time te klaren.

Als Commerciële Affiliate Marketeer heeft je werk twee kanten. Zo is er natuurlijk de commerciële kant: het uiteindelijke doel is om zoveel mogelijk verkeer richting onze website te trekken en zoveel mogelijk mensen blij te maken met een telefoon die perfect bij ze past. Hiervoor moet je ijzersterk kunnen onderhandelen met onze partners, zodat we met zo min mogelijk uitgaven zoveel mogelijk traffic weten te genereren.

Aan de andere kant bestaat een goed deel van je werk uit het onderhouden van contacten. Zo nu en dan even een belletje doen met je contacten aan de andere kant van het land is voor jou geen punt. En omdat een goede samenwerking natuurlijk door de maag gaat vind je het ook geen punt om nu en dan je partners blij te maken met een schaal bitterballen, een doos donuts, of een lading pizza's. Je werk is dus niet alleen belangrijk en veelzijdig, maar je hebt ook nog eens de mogelijkheid om allerlei mensen blij te maken!

Zo kan je dag eruitzien

Bij binnenkomst op kantoor, staat er een dampende kop koffie voor je klaar op je bureau. Die heeft Lisa, de marketingplanner, vast voor je gehaald. Samen spreken jullie even de planning voor vandaag door. Zo begint je ochtend met het checken van een rapportage die Albert heeft gemaakt over een samenwerking met GSMinfo. Vanmiddag hebben jullie namelijk een meeting met enkele mensen van deze website, waarbij je deze informatie natuurlijk direct bij de hand wilt hebben. Voordat je hier mee klaar bent, krijg je echter een mailtje binnen van Kieskeurig. Er is iets loos met de koppeling die we met hun website hebben. Je zet dit direct door naar de slimme technici van het Development-team. Zij zullen hier namelijk ongetwijfeld een oplossing voor kunnen vinden. Voor je van je lunchpauze gaat genieten, bel je nog even snel met iPhoned.nl om te checken hoe het met de marketingcampagne staat. Het is namelijk niet alleen belangrijk om afspraken te maken, maar ook om de contacten verder te onderhouden. Gelukkig ben je sociaal aangelegd en is communiceren je aangeboren. Na je lunch, die je met de rest van je collega's in het zonnetje hebt opgegeten op de Groningse Grote Markt, is het direct tijd om in de vergaderzaal plaats te nemen. Tijdens een meeting als deze is het altijd de kunst om de sfeer amicaal te houden en toch scherpe afspraken te maken. Jij voelt je als spin in het web en wanneer je de heren van GSMinfo bij het afscheid nogmaals de hand schudt, heb je ondertussen al een paar ideeën voor een betere implementatie van Belsimpel op hun site. Deze verwerk je direct in een mailtje richting de mannen van GSMinfo en je noteert zelf dat je hier over twee dagen weer achteraan gaat. Ondertussen loop jij de resultaten van afgelopen affiliate marketing-campagnes nog even na. Aan de hand van jouw analyse kunnen weer allerlei nieuwe afspraken gemaakt worden, want jij kunt in één oogopslag zichtbaar maken welke affiliate-campagnes het meeste hebben opgeleverd. Aan het einde van de dag komt Nanne van Development nog even bij je langs. Die koppelingsfout is helemaal opgelost en alles werkt weer naar behoren. Tevreden doe je nog even een biertje in de kantine alvorens je weer naar huis vertrekt.

Wat bieden wij?

Volop doorgroeimogelijkheden

Vanaf dag 1 maak jij het verschil.

Werken in hartje Groningen

Op je fiets naar kantoor.

Vergroot je (super)krachten

Werk met >450 fanatieke collega's.

Unieke werksfeer

Elke week borrels en activiteiten.

Wie ben jij?

  • Je hebt een WO-diploma op zak in een relevante richting.
  • Je bent commercieel ingesteld.
  • Je hebt een grote affiniteit met internet en webshops.
  • Analytisch ben je ijzersterk en je bent een echte teamplayer.

Sfeerimpressie Belsimpel Kerstdiner 2018

Ben jij er volgend jaar ook bij?