Commerciële Marketeer

Solliciteer nu

Commerciële Marketeer

Zorg in samenwerking met grote partners voor de optimale marketing strategie.

Full-time | Hoofdkantoor Groningen

Onderhandel, werk samen en vergroot je netwerk.

Belsimpel is de snelst groeiende telecomwebwinkel van Nederland en werkt elke dag aan verdere groei. Vanuit ons kantoor worden alle marketingactiviteiten ontplooid. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de marketingonderhandelingen van Belsimpel. Je werkt hierbij nauw samen met alle marketeers binnen ons bedrijf en onze (potentiële) partners.

Wat doe je als Commerciële Marketeer?

Als commerciële marketeer ben jij verantwoordelijke voor het organiseren van marketingsamenwerkingen met partners. Deze partners zijn de grootste van Nederland en je zult dus bezig zijn met de allergrootste acties. Deze gaan in het hele land door vele ogen en oren opgevangen worden. Je werkt samen in een klein team waarbij jouw invulling dus van groot belang is. En zeg nu zelf: hoe vet is het om jouw werk straks op nationale tv te zien?

Belsimpel regelt alles zelf en er worden geen externe bureaus ingeschakeld. Je overlegt met je team en stippelt een strategie uit, die je samen met je collega’s over verschillende teams ook uitvoert. Als grootste telecomwebshop van Nederland beschikt je team ook over een groot budget. Genoeg mogelijkheden om jouw geweldige ideeën tot uiting te brengen dus!

Je werkt binnen het hechte Marketing-team, waarbinnen de lijntjes erg kort zijn. Jullie team is samengesteld uit zowel fulltimers als parttimers. Student of niet, voltijdkracht of niet, jullie hebben allemaal gemeen dat je fanatiek, creatief en analytisch sterk bent. Ook werk je veel samen met de andere teams binnen Marketing zodat ook bijvoorbeeld onze Social Media goed passen bij onze campagnes.

Zo kan je dag eruit zien

Wanneer je plaatsneemt op je vaste plek, is Floris al bezig de eerste ronde koffie rond te brengen. Ook jij kunt zo extra scherp je dag beginnen en maar goed ook, want om half 10 heb je direct een telefoontje gepland met een van ‘s lands grootste providers om de laatste hand te leggen aan een gezamenlijke marketingcampagne. Deze gaat onder andere uitgezonden worden tijdens een razend populaire talentenjacht waar half Nederland op zijn zaterdagavond naar kijkt, dus dat de spreekwoordelijke puntjes op de i’s staan is natuurlijk megabelangrijk. Na het maken van de laatste plannen loop je direct door naar Afke en Liza van Team Social. Zij gaan ervoor zorgen dat we ook op Facebook je nieuwe campagne op alle manieren in de schijnwerper zetten. De marketingplanners zijn achter je al bezig met het vertalen van de campagne naar de homepagina en wanneer je terugkomt bij je bureau heb je bovendien een mailtje binnen van het Creatie-team, dat een laatste concept voor de visuals heeft opgesteld aan de hand van jouw feedback. Het aansturen van deze goed geoliede machine kost natuurlijk energie en om je berehonger te stillen haal je een flink broodje gezond bij één van de marktkraampjes rond het kantoor. De middag besteed je met een brainstormsessie onder leiding van Jeroen, met een aantal van de andere creatievelingen die het kantoor rijk is. Ook al is de ene campagne nog nauwelijks begonnen, jullie kijken nu alweer vooruit naar de nieuwste ontwikkelingen op techgebied. Aan het einde van de dag moet nog even een knoop doorgehakt worden of we een campagne op willen zetten voor de nieuwst iPhone, of dat we deze ronde voor Samsungs nieuwste toptoestel gaan. En, waar ga jij voor?

Wat bieden wij?

Volop doorgroeimogelijkheden

Vanaf dag 1 maak jij het verschil.

Werken in hartje Groningen

Op je fiets naar kantoor.

Vergroot je (super)krachten

Werk met >450 fanatieke collega's.

Unieke werksfeer

Elke week borrels en activiteiten.

Wie ben jij?

  • Je hebt een WO-diploma in de pocket.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring binnen de commercie.
  • Je hebt een grote affiniteit met internet en webshops.
  • Communiceren heb je volledig onder de knie en je analytische skills rijzen de pan uit.
  • Vrienden zouden je omschrijven als leergierig en een echte teamplayer.

Sfeerimpressie Belsimpel Kerstdiner 2018

Ben jij er volgend jaar ook bij?