Coördinator Learning & Development

Solliciteer nu

Coördinator Learning & Development

Van slim werken, naar slimmer werken.

Fulltime | WO | Hoofdkantoor Groningen

Kennis: overzien, ontwikkelen, en overdragen.

Bij Belsimpel hechten we veel waarde aan de ontwikkeling van al onze collega’s. Als Coördinator van team MyLearning zorg jij ervoor dat je collega’s de mogelijkheid krijgen om het uiterste uit zichzelf te kunnen halen. Met zo'n vierhonderd collega’s is dit een uitdagende klus!


Wat doe je als Coördinator Learning & Development?

Team MyLearning gaat elke dag tot het uiterste om onze trainingsprogramma’s te ontwikkelen en te verbeteren. Samen zorgen jullie ervoor dat alle werkinstructies duidelijk zijn en goed worden onderhouden. Het doel hiervan is niet alleen zoveel mogelijk kennis overdragen aan onze nieuwe collega’s maar ook de kennis en vaardigheden van bestaande collega’s op niveau te houden en vergroten.

Als Coördinator stuur je het MyLearning-team aan. Dit betekent dat jij een team aanstuurt dat het verschil maakt voor Belsimpel-collega's in de breedste zin van het woord. Met de trainingen en handleidingen die jouw team maakt, kunnen alle teams zich namelijk blijven ontwikkelen. Naast je aansturende rol, ga je ook zelf aan de slag. Je kijkt bijvoorbeeld kritisch naar het materiaal en helpt mee met het ontwikkelen wanneer dit nodig is. Daarnaast bewaak jij de voortgang van de projecten, zorg je voor kwalitatief goede trainingen en beheer je de elektronische leeromgeving. Zo nu en dan geef je zelf trainingen aan collega’s en je bent nauw betrokken bij alle inwerktrajecten.

Om de kwaliteit van het materiaal te waarborgen werk je vanuit de inhoud. Daarom werk je veel samen met het Business-Development-team en experts vanuit de operationele afdelingen. Bovendien ga je de programma’s die we voor de operationele teams hebben ontwikkeld ook uitrollen naar de andere afdelingen van Belsimpel.

Zo kan je dag eruitzien

Nadat je je computer hebt aangezet loop je naar het keukentje en zet je een straffe pot koffie voor je team. Het is weer tijd voor de kwartaaltoets en samen zijn jullie druk bezig met de voorbereiding. Jullie bespreken de moeilijkheidsgraad van de test en besluiten om nog een aantal pittige vragen toe te voegen. Terwijl je collega’s nieuwe vragen bedenken en verwerken werp je een laatste kritische blik op de trainingen die vorige week zijn gemaakt. Alle feedback is goed verwerkt en je knalt ze direct online. Top!

Tijdens de lunch besluiten jullie om naar de Subway om de hoek te gaan voor een lekker broodje. Met je Italian BMT in de hand loop je de kantine binnen en je wordt meteen door Patrick uitgedaagd voor een potje tafeltennis. Om op volle kracht de wedstrijd in te gaan (en zodat je lunch niet koud wordt) geniet je eerst van je broodje. Na een nipte overwinning ga je weer aan de slag. Zometeen heb je de wekelijkse meeting met Jasper, de operationeel manager, waarin jullie de voortgang van het team bespreken en afstemmen welk project op dit moment de hoogste prioriteit heeft. De rest van de middag werk je aan de training voor nieuwe winkelcollega’s en om half zes ga je met een voldaan gevoel naar huis.

Wat bieden wij?

Volop doorgroeimogelijkheden

Vanaf dag 1 maak jij het verschil.

Werken in hartje Groningen

Op je fiets naar kantoor.

Vergroot je (super)krachten

Werk met >450 fanatieke collega's.

Unieke werksfeer

Elke week borrels en activiteiten.

Wie ben jij?

  • Je hebt een WO-diploma en je hebt bij voorkeur al wat ervaring opgedaan met het maken van trainingsmateriaal.

  • Je hebt een sterk probleemoplossend vermogen en vindt het leuk om mensen te helpen meer uit zichzelf te halen.

  • Je bent sociaal en hebt een open houding.

  • Je bent communicatief, analytisch erg sterk en je kunt goed schakelen.

  • Je hebt geen 9-tot-5-mentaliteit en voelt je verantwoordelijk voor het functioneren van jouw team als geheel. 

Belsimpel Kerstdiner 2018

Ben jij er volgend jaar ook bij?