Elke dag tot het uiterste gaan vereist 100% inzet,
enthousiasme en drive.

We zijn fanatiek

We kiezen nooit voor de makkelijkste weg.

Bij Belsimpel.nl houden we niet van half werk. Sterker nog: die term komt niet eens in ons woordenboek voor. We zoeken alles tot op de bodem uit. Hoeveel werk het ook is, we kiezen nooit voor de makkelijkste weg. Alleen zo kunnen we iets het allerbeste voor elkaar krijgen.

We zijn fanatiek op de inhoud en helpen elkaar om de diepste details op te lossen. Elke dag willen we Belsimpel.nl nog beter maken. Dat is een uitdaging die ons bindt en ons iedere dag weer motiveert.

Maak het verschil

Je hoeft het antwoord niet te hebben, als je de vragen maar stelt.

Bij ons heb je vanaf je eerste dag impact op het bedrijf. Het maakt niet uit in welk team je zit of hoe oud je bent: jij kunt het verschil maken. Je hoeft het antwoord niet te hebben, als je de kritische vragen maar stelt. Samen met je collega's kom je er altijd uit.

Samen groeien

Als je zelf groeit, groeien we samen.

Met een groei van 40% per jaar ziet ook je functie er ieder jaar anders uit. Dit biedt je volop mogelijkheden om jezelf en jouw rol in het bedrijf te ontwikkelen. Je wordt bij ons altijd uitgedaagd.

Persoonlijke ontwikkeling

Haal het maximale uit jezelf.

We vinden jouw persoonlijke ontwikkeling net zo belangrijk als die van Belsimpel.nl als geheel. Daarom hebben we bijvoorbeeld een trainings- en coachingsprogramma voor onze collega's, zodat jij je op verschillende vlakken verder kunt ontwikkelen.

Soms is het een ontdekkingstocht om te zien waar je hart ligt. Bij ons kun je erachter komen en kan het zijn dat je gaandeweg een andere rol krijgt dan waarin je bent gestart.

Wil je samen met ons tot het uiterste gaan?

Bekijk alle vacatures!

Hoe gaan we met elkaar om?

Hecht team als basis voor succes.

Zoals we ook met onze familie omgaan. Bij Belsimpel.nl vinden we vriendschap heel belangrijk. Een hecht team is een goede basis voor succes. Daarom is er bij ons een informele en bovendien gezellige sfeer, want samen bereik je meer dan alleen.

Klanten behandelen we ook als familie. We doen voor elke klant net zo hard ons best als voor onze eigen moeder. Want voor je familie zet je toch ook een stapje extra? Dat noemen wij de familiegedachte.

Succes vier je samen

Naast hard werken houden we bij Belsimpel.nl ook van gezelligheid. Daarom borrelen we elke vrijdagmiddag aan onze eigen bar en organiseren we de beste feesten! We hebben elk jaar een legendarisch kerstfeest en we gaan iedere zomer met elkaar varen.