Designer

Solliciteer nu

Designer

Verantwoordelijk voor de visuele identiteit van Belsimpel.


 Fulltime | Hoofdkantoor Groningen

Creëer de mooiste visuals.

Jouw creatieve hersenspinsels door miljoenen mensen in Nederland te zien? Dat kan bij Belsimpel! Bij Belsimpel doen we namelijk graag alles zelf. Als designer ben jij degene die verantwoordelijk is voor al onze grafische uitingen. Een enorme uitdaging, waarbij we jouw originele en verfrissende input heel goed zouden kunnen gebruiken.

Wat doe je als Designer?

Als Designer houd je je bezig met de visuele identiteit van Belsimpel. Jij werkt nauw samen met verschillende teams, je hebt veel creatieve vrijheid op je werk en je staat ook communicatief gezien je mannetje om je ideeën te verdedigen. De lijntjes met je collega’s zijn kort en je overlegt heel makkelijk over de verschillende projecten waar je tegelijk aan werkt. Jij weet daarom heel goed hoe je meerdere prioriteiten stelt en je tijd inplant.

Met elk ontwerp waarmee je aan de slag gaat, heb jij de eindgebruiker in je achterhoofd. Of het nu gaat om een nieuw ontwerp van de homepage of het ontwikkelen van een app, jij zorgt voor een optimale visuele gebruikerservaring. Hierbij vind je het geen punt om dit makkelijk te maken voor zowel ervaren PC- en smartphone-gebruikers, als mensen voor wie dit niet zo vanzelfsprekend is. Jij visualiseert de informatie zodat iedereen die het ontwerp voor het eerst gebruikt moeiteloos interacteert met het medium.

Verder weet jij als geen ander de visuele identiteit van Belsimpel door te vertalen naar elk visueel element. Zo ben jij niet alleen met de vormgeving van de website bezig maar ook met het ontwerpen van display banners, abri’s, flyers en onze retail-schermen. Eigenlijk ben jij als Designer hét visuele uithangbord van Belsimpel. 

Zo kan je dag eruitzien

Bij binnenkomst open je meteen je Evernote en je mail. Je ziet in een overzicht gelijk je actiepunten voor vandaag en je verwerkt ze in je to-do. Met een verse kop koffie start je InDesign en ga je aan de slag. Je bent je ochtend bezig met het ontwerpen van een nieuwe lay-out voor de Klantenservice-pagina’s. Hiermee ga je ervoor zorgen dat klanten direct de relevante informatie kunnen vinden. Tijdens de pauze daag je Frank uit een voor een potje Fifa, waarna je hem alle hoeken van het veld laat zien. Hierna kun je weer fanatiek aan de slag met je projecten. Floris, van Marketing, loopt even langs: hij heeft uit een meeting met zijn team een paar feedback-puntjes op je werk, die je samen even bespreekt. Hierna kun je deze direct uitwerken in je design. Halverwege de middag mailt Afke je voor een paar kleine Ad Hoc-klusjes voor Team Social: er moet even een banner gemaakt worden voor een nieuwe nieuwsrubriek die ze heeft opgezet. Dat is geen punt voor jou natuurlijk en je kunt haar binnen no-time een concept terugsturen. Aan het einde van je dag verschijnt er nog een mailtje van Floris in je inbox: hij is erg tevreden met de manier waarop je z’n feedback hebt verwerkt. In Evernote werk je vervolgens het overzicht bij en vinkt al je to-do’s af, waarna je voldaan huiswaarts gaat.

Wat bieden wij?

Volop doorgroeimogelijkheden

Vanaf dag 1 maak jij het verschil.

Werken in hartje Groningen

Op je fiets naar kantoor.

Vergroot je (super)krachten

Werk met >450 fanatieke collega's.

Unieke werksfeer

Elke week borrels en activiteiten.

Wie ben jij?

  • Je beschikt over HBO/WO-werk- en denkniveau.

  • Je hebt ervaring met Adobe Photoshop, InDesign en Illustrator.

  • Je hebt affiniteit met e-commerce en ziet het verhogen van conversie d.m.v. lay-out verbeteringen als een uitdaging.

  • Je beschikt over een creatieve geest.

  • Je bent stressbestendig, kunt goed met deadlines overweg en hebt geen 9-tot-5-mentaliteit.

Mooi meegenomen als...

 ...je ervaring hebt met CSS;

 ...termen als CTR en CPM je niet onbekend zijn;

...je ervaring hebt met Adobe Premiere.

Sfeerimpressie Belsimpel Kerstdiner 2018

Ben jij er volgend jaar ook bij?