Developer (min. 16u/w) (NL/EN)

Solliciteer nu

                     Developer                       

Leer van de beste developers en pas je skills direct toe.

Parttime bijbaan | 16 uur per week of meer | Hoofdkantoor Groningen

Werk aan impactvolle projecten.

Bouw mee aan onze website en systemen en leer veel vanuit de praktijk. Je krijgt je eigen projecten en je bent verantwoordelijk voor je eigen code. Deze bijbaan is een uitgelezen kans om je studie in de praktijk te brengen en ontzettend veel te leren!

Wat doe je als Back-end Developer?

Als parttime Back-end Developer kun je naast je studie bij ons bijleren over programmeren. Je bent volwaardig lid van een team dat aan allerlei interessante en uitdagende projecten werkt. Je kunt hier ontzettend veel leren en je gaat aan de slag met echt leuke en impactvolle projecten. Natuurlijk passen we de projecten aan op de uren die je per week werkt, zodat je zelf verantwoordelijk bent voor je eigen code.

Je maakt naast je studie echt deel uit van het team, waardoor je belangrijke en relevante werkervaring opdoet. Wees gerust, je krijgt niet de saaie, simpele klusjes waar je fulltime collega’s geen zin in hebben. Je krijgt een eigen project dat echt impact heeft op het bedrijf. Zo kun je bijvoorbeeld unit-tests schrijven, updates doen voor nieuwe info op de productpagina’s of nieuwe filters voor onze vergelijker ontwikkelen. 

Je werkt aan onze website en aan allerlei complexe systemen die we zelf hebben ontwikkeld voor bijvoorbeeld de klantenservice, onze inkopers en onze big data-analisten. Jij leert van ons, maar wij leren ook graag van de nieuwe inzichten en kennis die jij meebrengt! We zijn heel flexibel: als je tentamens hebt kun je gerust wat minder werken en heb je college tijdens kantooruren, dan kun je zonder problemen wat meer buiten kantoortijden werken. Veel parttimers gaan na hun studie ook fulltime bij ons aan de slag. Je hebt dus volop doorgroeimogelijkheden en je kunt ook bij ons aan de slag nadat je bent afgestudeerd!

Ons team

Ons team bestaat uit echte slimme developers. Wat we doen is heel complex, we zijn absoluut geen system integrator. We hebben daarom een mix van slimme, net afgestudeerde collega’s en zeer ervaren ontwikkelaars die al jaren bij ons aan de slag zijn. De meeste collega’s hebben een technische studie gedaan en hebben bij Belsimpel van hun hobby hun werk gemaakt.

Kom je bij ons team? We houden van nieuwe collega’s! Je positief kritische blik en geest houden ons scherp om nog beter te worden.

Wat bieden wij?

Volop doorgroeimogelijkheden

Vanaf dag 1 maak jij het verschil

Werken in hartje Groningen

Op je fiets naar kantoor

De beste gear

Wij doen niet aan halve maatregelen

Unieke werksfeer

Elke week borrels en activiteiten

Wie ben jij?

We zoeken slimme maar bovenal ook leuke collega’s. We gaan er vanuit dat je goed kan programmeren en daarom vinden we voorkennis in de programmeertalen die we gebruiken niet belangrijk. Als je goed bent pak je dit snel genoeg op. Ben je slim, positief kritisch en vind je het leuk om mooie dingen te maken die effect hebben op honderdduizenden klanten en een team van honderden medewerkers? Dan zijn we op zoek naar jou!

Sfeerimpressie Belsimpel Kerstdiner 2018

Ben jij er volgend jaar ook bij?