Junior Controller

Solliciteer nu

Junior Controller

Trek de financiële kar van een miljoenen bedrijf.

Fulltime | Hoofdkantoor Groningen

Laat je gelden.

Met een omzet van 360 miljoen euro in 2019 beheers je de financiën van één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Je hebt contact met externen, waaronder de bank en adviseurs, en je draait je hand niet om voor een ingewikkeld Excel-bestand. Je streeft naar nauwkeurigheid en perfectie en neemt niet genoegen met minder.

Wat doe je als Junior Controller?

Als Junior Controller zorg je ervoor dat financieel alles op rolletjes loopt. We doen hier alles zelf: van facturen boeken tot het zelf opmaken van de geconsolideerde jaarrekening. Als Junior Controller werk je o.a. mee aan het opstellen en analyseren van het maandresultaat, het opmaken van de jaarrekening en uiteenlopende projecten. Waar je bij veel andere bedrijven slechts kleine taken krijgt, word je bij ons vanaf het begin af aan gelijk betrokken bij alle facetten. Dit betekent bijvoorbeeld dat jij vanaf het begin aanwezig bent bij de gesprekken met bijvoorbeeld de accountants en de belastingdienst.

Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, bent een expert met Excel en bent superfanatiek. Het liefst doe jij zaken zelf, net zoals we bij Belsimpel nastreven. Je bent gek op cijfers en wilt precies weten hoe het bedrijf in elkaar steekt, maar je overziet ook het totale plaatje. Je hebt oog voor verbeteringen en hebt een sterk analytisch vermogen.

Het Finance-team bestaat uit een klein team van enthousiaste en ambitieuze collega's. Iedereen werkt secuur en heeft een sterke drive om alles tot in de details te verzorgen. Naast het contact binnen je eigen team, heb je veel contact met bijna alle andere teams binnen de organisatie. Bijvoorbeeld met Team Inkoop: Zij maken de jaarafspraken met grote leveranciers, smartphonefabrikanten en providers, die in de financiële rapportages moeten worden verantwoord. Maar ook heb je veel contact met de verscheidene Marketingteams, Team Winkels Support en natuurlijk Jeroen en Jeroen. Je werkt dus dichtbij het vuur en krijgt echt een goed beeld van wat er allemaal binnen het bedrijf gebeurt.

Zo kan je dag eruitzien

Je dag begint met de weekstart met het team. Hierbij worden de dag- en weekplanning besproken. Daarnaast help je het Administratieteam een eind op weg. Dan begin je aan je eerste to-do-punt: je duikt in de internationale fiscale wetgeving voor onze groei naar het buitenland. Een belangrijke taak, want ook met onze internationalisering moeten de financiën op rolletjes lopen! Hierna loop je langs Lisa van Marketing, omdat ze een vraag had over de marketingkosten van de komende maand. Met een verse kop koffie die Lisa voor je heeft ingeschonken, ga je bezig met de voorbereiding van een belangrijke call in de middag. Vlak voor de pauze staat eerst nog de wekelijkse meeting met Jeroen en Jeroen gepland. Hier bespreken jullie de voortgang van ieders to-do-punten en de stand van de financiële zaken. Alles komt aan bod: sales, marketing, liquiditeit, debiteuren en HRM.

Tijdens de lunch ga je met je team naar de Subway. Jij krijgt het broodje vandaag gratis, omdat je de beste prognose hebt gemaakt van het maandresultaat. Score! Na de pauze heb je een call met een grote provider, om tot een settlement te komen over langlopende claims. Je neemt hierin de lead, je hebt alles immers tot de puntjes uitgezocht! Na de call maak je een start met de voorbereiding op de BTW-aangifte. Als dat is gedaan, loop je met een koud blikje cola naar de wekelijkse vergadering met Tom van Inkoop. Hierin bespreken jullie de deals die zij hebben gemaakt, zodat je deze in onze financiële administratie kunt verwerken. Ook bespreek je de marktwijzigingen en leggen jullie de marge- en voorraadanalyses naast elkaar. Als je je jas aantrekt, daagt Lianne je uit voor een potje tafeltennis. Dat kun je niet weigeren, dus voordat je naar huis gaat speel je een fanatiek potje. Ook vandaag heb je Lianne verslagen, dus jij staat nog steeds aan de top! 

Wat bieden wij?

Volop doorgroeimogelijkheden

Vanaf dag 1 maak jij het verschil.

Werken in hartje Groningen

Op je fiets naar kantoor.

Vergroot je (super)krachten

Werk met >500 fanatieke collega's.

Unieke werksfeer

Elke week borrels en activiteiten.

Wie ben jij?

  • Je hebt een masterdiploma, bij voorkeur in de richting van Finance, Controlling of Accountancy.
  • Je hebt hooguit twee jaar werkervaring in een soortgelijke functie.
  • Jij houdt van Excel en Excel houdt van jou, je bent dan ook analytisch ijzersterk.
  • Vrienden omschrijven je als kritisch, maar ook als enthousiast, nieuwsgierig en ondernemend.

Sfeerimpressie Belsimpel Kerstdiner 2018

Ben jij er volgend jaar ook bij?