Junior Telecom Purchaser

Solliciteer nu

Junior Telecom Purchaser

Een half miljoen producten. Tientallen leveranciers. En jij.

Fulltime | Hoofdkantoor Groningen

Volop verantwoordelijkheid!

Zoek je een functie waarbij je vanaf dag één volop meedraait en veel zelf mag regelen? Zie je het wel zitten om verantwoordelijk te zijn voor de inkoop van alle mobiele telefoons, accessoires en tablets die Belsimpel in zijn assortiment heeft? Ga dan de uitdaging aan bij Team Inkoop! Je zult je geen dag vervelen. Beloofd!

Wat doe je als Junior Telecom Purchaser?

Als Telecom Purchaser ben je verantwoordelijk voor de inkoop van hardware en diensten, waaronder natuurlijk smartphones, maar ook accessoires. Je heb rechtstreeks contact met al onze leveranciers binnen Nederland, zoals fabrikanten en distributeurs en ons uitgebreide netwerk in de EU. Door deze contacten ben jij samen met andere collega’s het éérste contact voor Belsimpel naar de markt toe en vertegenwoordig je een zeer belangrijke functie. Hierdoor ben je een echte spin in het web en voorzie je vele afdelingen van de meest recente input over nieuwe modellen, prijs wijzigingen en voorraad. Teams waar je veel contact mee hebt zijn onder andere marketing, category managment, customer journey en finance. Je hebt wekelijks contact met deze teams, want zij zijn afhankelijk van jouw input om hun werk goed uit te kunnen voeren. Jouw onderhandeling skills, het aanvoelen van ontwikkelingen op de markt en dit correct te vertalen naar de verschillende afdelingen binnen Belsimpel zijn hierbij essentieel voor het bepalen van onze strategieën.

Elke dag bewaak je samen met je collega's van diverse afdelingen of we op de juiste koers liggen qua voorraad, marge, pricing en productmanagement. Jij voorziet als één van de eersten of er wijzigingen doorgevoerd moeten worden. Het is elke dag weer een uitdaging om al deze taken tijdig en goed te kunnen afronden. Je moet hierbij de juiste en slimme afwegingen maken en zelfstandig veel belangrijke beslissingen maken. Je weet deze ook goed te onderbouwen, zowel intern als extern. Om dit goed te kunnen is het belangrijk dat je stevig in je schoenen staat, analytisch erg sterk bent, verbaal en sociaal goed onderlegd bent en dat je onder tijdsdruk de juiste afwegingen en beslissingen maakt. Oftewel een zeer belangrijke en toffe job!

Zo kan je dag eruit zien

Wanneer je om 9 uur je jas ophangt, heeft Arjen al koffie voor je gezet zodat je lekker scherp je dag begint. En dat is nodig ook, want in de dagstart is het belangrijkste onderwerp natuurlijk de launch van de nieuwe iPhone die volgende week plaatsvindt. Scherp inkopen van deze toestellen is extra uitdagend en ook extra belangrijk. Samen met Tom ga jij daarom vandaag de aanbiedingen van de verschillende leveranciers uitzoeken. Maar eerst schuif je aan bij Tim van Team Category Management Producten. Hij heeft de afgelopen week allerlei nieuwe accessoires getest en samen gaan jullie besluiten welke accessoires toegevoegd mogen worden aan ons assortiment.

Je middagpauze besteed je met een vers broodje van de Groningse Vismarkt in de kantine, waar je vervolgens ook nog even Gijs alle hoeken van de tafeltennistafel laat zien. Hierna is het tijd om contact op te nemen met verschillende leveranciers. Jij weet tijdens deze telefoongesprekken je hoofd koel te houden en kunt scherp en analytisch nadenken, terwijl je in je communicatie sterk en toch vriendelijk blijft. Hiermee haal je als top-onderhandelaar de beste deals binnen. Aan het einde van de dag worden bitterballen rondgebracht met een uitnodiging voor de vrijmibo. En, kom je nog even borrelen? 

Wat bieden wij?

Volop doorgroeimogelijkheden

Vanaf dag 1 maak jij het verschil.

Werken in hartje Groningen

Op je fiets naar kantoor.

Vergroot je (super)krachten

Werk met >450 fanatieke collega's.

Unieke werksfeer

Elke week borrels en activiteiten.

Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde WO-opleiding.
  • Je bent bereid om 40 uur per week te werken.
  • Communicatie is een van jouw sterkste punten en je staat bekend om je open houding naar externe contacten en collega's.
  • Je mindset is commercieel, maar ook analytisch ben je ijzersterk.
  • Relaties opbouwen en onderhouden is jouw tweede natuur en je bent een held met Excel.
  • Onderhandelen kun jij gewoon als de beste.