Management Traineeship

Solliciteer nu

Management Traineeship

Ontwikkel je management-skills als teamleider van een ambitieus team specialisten.

Fulltime | Hoofdkantoor Groningen

Ontwikkel je talenten.

Is operationeel management jouw passie en ben je benieuwd of er een echte leider in je verborgen zit? Dan is onze Management track echt iets voor jou. Gedurende je traineeship leer je in sneltreinvaart de fijne kneepjes van het leiding geven en change management, maar sta je ook met je poten in de modder "to lead by example."


Wat doe je als Management Trainee?

In je eerste jaar word je opgeleid tot teamleider van een operationele afdeling. Je doorloopt hierbij in sneltreinvaart de reguliere niveaus van medewerker niveau 1, 2 en 3. Daarbij krijg je doorlopend nieuwe taken en verantwoordelijkheden. Je krijgt bijna elke week een nieuwe specialisatie toegevoegd en leert van ervaren collega’s hoe je het beste leiding kan geven. Na de eerste 6 maanden ga je zelf je eigen team aansturen. Na twee jaar traineeship stroom je idealiter uit naar een leidinggevende positie waarbij je een eigen afdeling of team aanstuurt binnen Belsimpel.

Stijg boven jezelf uit door Belsimpel naar een hoger niveau te stuwen. Vanaf dag 1 ga jij zelf aan het werk met interessante uitdagingen, je hoeft dus niet te kijken hoe anderen hun werk doen. Naast het proces waarin je klaargestoomd wordt om je eigen team aan te sturen word je uitgedaagd in change management. Onder begeleiding van de beste collega’s van Belsimpel ga je aan de slag met een eigen project om Belsimpel een beetje beter te maken en werk je frequent samen met Jeroen & Jeroen.


Wat bieden wij?

Volop doorgroeimogelijkheden

Vanaf dag 1 maak jij het verschil.

Werken in hartje Groningen

Op je fiets naar kantoor.

Vergroot je (super)krachten

Werk met >450 fanatieke collega's.

Unieke werksfeer

Elke week borrels en activiteiten.

Wie ben jij?

  • Je hebt een HBO- of WO-diploma en het leiden van een team zit in jouw bloed.
  • Je wilt je graag ontwikkelen op gebied van management en ziet jezelf binnen twee jaar in de positie van een leidinggevende rol groeien.
  • Je wilt fulltime werken en bent minstens één avond per week en één weekenddag per twee weken beschikbaar.
  • Je bent communicatief erg sterk en je kunt goed schakelen.
  • Je hebt geen 9-tot-5 mentaliteit en voelt je verantwoordelijk voor het functioneren van jouw team als geheel. 

Sfeerimpressie Belsimpel Kerstdiner 2018

Ben jij er volgend jaar ook bij?