Maak kennis

...met onze 32 teams.

Operationeel

Team Klantenservice

Team Klantenservice

Als klanten vragen hebben of advies willen, dan kunnen ze bij onze Klantenservice terecht. Een team van ruim 90 specialisten staat klanten elke dag te woord, zowel via de telefoon als per mail.

Team Verzenden & Bezorgen

Team Verzenden en Bezorgen

Als je een bestelling hebt geplaatst, dan zorgen de specialisten van Verzenden & Bezorgen ervoor dat je deze thuis krijgt. Ze pakken je producten zorgvuldig in, om ze vervolgens zo snel mogelijk te verzenden. Zij maken onze belofte 'voor 23.30 uur besteld, morgen in huis' elke dag weer waar!

Team Abonnementen

Team Abonnementen

Je eigen 06-nummer behouden, zorgen dat je abonnement op de juiste datum ingaat en dat je bij de juiste provider wordt aangesloten: een secure klus die de specialisten van Team Abonnementen verzorgen.

Team Retour & Reparatie

Team Retour en Reparatie

Wil je toch liever een andere kleur? Of een ander model? De specialisten van Retour & Reparatie staan elke dag weer klaar om alle klanten te helpen. Met hun technische kennis lossen ze bovendien problemen op.

Team Winkels

Team Winkels

Wil je het toestel nog even vasthouden voordat je 'm koopt of heb je persoonlijk advies nodig? In onze 7 winkels staan onze specialisten door heel Nederland klaar om iedere klant te helpen.

Team Winkelsupport

Team Winkelsupport

Het Winkelsupport-team ondersteunt de winkels vanuit het hoofdkantoor in Groningen. Zij zijn het aanspreekpunt voor de winkelcollega's en ze zorgen ervoor dat alle winkels onze klanten perfect kunnen bedienen.

Beheer

Team Beheer

Team Beheer Team Beheer

Is je stoel kapot, werkt de deurkruk niet of zit de wc-bril los? Er is niets dat het Beheer-team niet kan oplossen. Dit team zorgt voor alle ondersteunende zaken, zodat al onze collega's hun werk goed kunnen doen.

Team Systeembeheer

Team systeembeheer Team systeembeheer

Alles met een stekker wordt verzorgd door Team Systeembeheer. Aan hen de taak om te zorgen dat alle apparatuur het doet en dat iedereen altijd online is.

Development

Team Apps

Team Apps

Het App-team bouwt de baanbrekende Android & iOS apps van Belsimpel.nl waarmee we de mobiele wereld echt een stukje beter gaan maken.

Team Back-end Development

Team Back-end Development

Bij Belsimpel.nl ontwikkelen we alles zelf. De voor- en achterkant van de website, maar ook de achterliggende processen en systemen. Onze Back-end ontwikkelaars bouwen aan de ruggengraat van het bedrijf.

Team Front-end Development

Team Front-end Development

De Front-end ontwikkelaars ontwikkelen geholpen door ons eigen a/b testingsysteem nieuwe functionaliteiten voor Belsimpel.nl. Het doel is om een gebruiksvriendelijke en efficiënte website te ontwikkelen voor zowel desktop, tablet als mobiel.

Team DevOps

Team DevOps

We willen onze klanten dag en nacht bedienen en dat is precies wat Team DevOps mogelijk maakt. Zij beheren ons enorme servercluster en zorgen ervoor dat we altijd online zijn

Team Website Optimalisatie

Team Website Optimalisatie

Hoe gedragen onze klanten zich op onze website? Kunnen ze de weg vinden, of juist niet? Dit team optimaliseert de website voor onze klanten, zodat deze gebruiksvriendelijk en overzichtelijk is.

Team Zoekmachine Optimalisatie

Team Zoekmachine Optimalisatie

Zoekmachines zoals Google zijn één van de belangrijkste bronnen van verkeer op de website. Daarom willen we hier zo hoog mogelijk scoren en dat is waar dit team elke dag weer voor strijdt.

kantoor overzicht Belsimpel.nl

Wil je samen met ons tot het uiterste gaan als Developer?

Bekijk alle vacatures!

Business Development

Team Business Development

Team Business Development Team Business Development

Team Business Development is elke dag bezig met verbetering. Ze analyseren de bestaande processen en zoeken naar verbeterpunten. Ze ontwikkelen (nieuwe) producten en diensten, zoals ons revolutionaire "Abonnement Zonder Gedoe".

Team Internationaal

Team Internationaal Team Internationaal

Belsimpel.nl wil naast Nederland ook de rest van Europa veroveren! Met deze missie houdt Team Internationaal zich bezig. Ze doen marktonderzoek en leggen contact met buitenlandse partijen. Daarnaast vertalen ze alle Nederlandse content die op de site te vinden is.

Finance

Team Finance Administratie

Team Finance Administratie Team Finance Administratie

Het Administratie-team zorgt dat de boekhouding altijd piekfijn in orde is en zorgt ervoor dat Belsimpel al zijn leveranciers altijd netjes op tijd kan betalen.

Team Controlling

Team Controlling Team Controlling

Dit team van Controllers zorgt voor de financiële gezondheid van Belsimpel.nl. Ze stellen de jaarrekening, balans en winst- en verliesrekening op en zorgen hierdoor dat de financiële administratie sluitend is.

HRM & Secretariaat

Team Werving & Selectie

Team Werving en Selectie

Als je bij ons solliciteert, dan maak je kennis met ons Werving & Selectie-team. Zij zorgen ervoor dat er in ieder team genoeg collega's zijn en spotten talent binnen de organisatie. Bovendien maken zij Belsimpel.nl als werkgever bekend!

Team HRM Administratie

Team HRM Administratie

Alle gegevens van onze collega's worden bijgehouden door het HRM Administratie-team. Zij weten precies wie onze collega's zijn en hebben altijd de juiste gegevens.

Team Secretariaat

Team Secretariaat

Het Secretariaat ondersteunt Jeroen, Jeroen en vele andere collega's. Het plannen van meetings, ontvangen van afspraken en het maken van dossiers zijn slechts enkele taken van dit team.

Inkoop

Team Inkoop Producten

Team Inkoop Producten team Inkoop Producten

Is dat nieuwe toestel al op voorraad? Krijgen onze klanten de beste prijs? Het Inkoop-team koopt de producten voor ons assortiment in en houdt de prijzen daarvan scherp in de gaten.

Team Inkoop Supplies

Team Inkoop Supplies Team Inkoop Supplies

De inkopers van Team Inkoop Supplies verzorgen alle kantoorartikelen, van koffie tot printpapier. Daarbij zoeken ze altijd de beste prijzen voor de supplies.

Wil je samen met ons tot het uiterste gaan?

Bekijk alle vacatures!

Marketing

Team Brand

Team Brand

Het Brand-team houdt zich bezig met de merkpositionering van Belsimpel.nl. Ze bedenken nieuwe concepten om mensen kennis met ons te laten maken en zorgen ervoor dat de juiste tone-of-voice bij onze klanten belandt.

Team Category Management Abonnementen

Team Category Management Abonnementen

Deze specialisten weten alles over bundels en abonnementen. Zij verzorgen de combinaties van abonnementen met telefoons, zodat jij de juiste aanbieding voor de beste prijs krijgt!

Team Category Management Producten

Team Category Management Producten

Hoeveel megapixel heeft de camera? Heeft deze telefoon een goede processor? Onze toestelspecialisten zijn helemaal gek op telefoons en weten er alles van. Ze beschrijven ieder toestel en zorgen dat alle specificaties netjes zijn ingevuld.

Team Creatie

Team Creatie Team Creatie

Deze creatievelingen zorgen voor onze visuele identiteit. De website, apps, promotiemateriaal, televisiespots; het hoort er allemaal bij. Team Creatie zorgt ervoor dat alles past binnen de huisstijl van Belsimpel.nl.

Team Video

Team Video Team Video

Heb je al een video bij een vacature bekeken? Deze, en nog veel meer video's, worden gemaakt door ons Video-team. Zij zorgen voor ondersteunende beeldelementen voor zowel de website als op televisie.

Team Customer Journey

Team Customer Journey

Team Customer Journey verzorgt de gehele klantreis. Van het oriënteren op een product tot het plaatsen van je bestelling; de hele route wordt kritisch geanalyseerd. Hoe kunnen we de klant nog beter op de hoogte houden? Wat wil de klant op welk punt weten? Deze specialisten zoeken het uit.

Team Data Driven

Team Data Driven

De online marketing van Belsimpel.nl wordt verzorgd door Team Data Driven. Deze dataspecialisten adverteren op verschillende kanalen, zodat iedereen de weg naar de website kan vinden. Ze analyseren de campagnes en weten precies welke goed scoren.

Team Marketingplanning & Executie

Team Marketingplanning en Executie

De Marketeers van Team Marketingplanning & Executie verzorgen de planning en uitvoering van al onze marketingactiviteiten. Van een TV-spot tot de wekelijkse nieuwsbrief; zij organiseren alles.

Team Redactie, Social Media & PR

Team Redactie, social media en PR

Het laatste nieuws wordt scherp in de gaten gehouden door Team Redactie, Social Media & PR. Ook zorgen zij voor leuke berichten op onze social media-kanalen en versturen ze persberichten.

High Potential

Bij Belsimpel.nl vinden we jouw persoonlijke ontwikkeling heel belangrijk, daarom bieden we je de mogelijkheid om je eigen talenten te ontwikkelen. Wil jij net dat stapje extra zetten? Dan is ons Traineeship wat voor jou!

Bekijk onze Traineeship-pagina