Operational Developer (NL/EN)

Solliciteer nu

Operational Developer

Leidt (onder andere) de volgende verdubbeling in servercapaciteit in goede banen.

Full-time | Hoofdkantoor Groningen

Drijfveer achter onze groei.

We zijn de afgelopen jaren gegroeid van één simpele VPS naar een serverpark met onder andere meerdere applicatieservers, loadbalancers, fileservers en een redundant databasecluster. Om onze groei en toekomstplannen bij te houden komt daar binnenkort nog veel meer bij.

Wat doet onze Operational Developer?

Je houdt onze systemen scherp in de gaten om zo snel mogelijk problemen te signaleren en op te lossen en je zoekt pro-actief naar verbeterpunten en toekomstige bottlenecks. Daarbij werk je samen met de rest van het ontwikkelteam om te zorgen dat nieuwe functionaliteit probleemloos in gebruik genomen kan worden en helpt bestaande functionaliteit beter, sneller en betrouwbaarder te maken.

We bieden veel afwisseling in je werk: de ene dag bestel en configureer je een nieuw caching cluster, de andere dag gebruik je je kennis van de onderliggende storage engine om de SQL-query van een collega vijfhonderd keer sneller te maken.

Ons team

Ons team bestaat uit echte slimme developers. Wat we doen is heel complex, we zijn absoluut geen system integrator. We hebben daarom een mix van slimme, net afgestudeerde collega’s en zeer ervaren ontwikkelaars die al jaren bij ons aan de slag zijn. De meeste collega’s hebben een technische studie gedaan en hebben bij Belsimpel.nl van hun hobby hun werk gemaakt.

Kom je bij ons team? We houden van nieuwe collega’s! Je positief kritische blik en geest houden ons scherp om nog beter te worden.

Wat bieden wij?

Volop doorgroeimogelijkheden

Vanaf dag 1 maak jij het verschil.

Werken in hartje Groningen

Op je fiets naar kantoor.

De beste gear.

Wij doen niet aan halve maatregelen.

Unieke werksfeer

Elke week borrels en activiteiten.

Wie ben jij?

We zoeken slimme maar bovenal ook leuke collega’s. We gaan er vanuit dat je goed kan programmeren en daarom vinden we voorkennis in de programmeertalen die we gebruiken niet belangrijk. Als je goed bent pak je dit snel genoeg op. Ben je slim, positief kritisch en vind je het leuk om mooie dingen te maken die effect hebben op honderdduizenden klanten en honderden medewerkers? Dan zijn we op zoek naar jou!

Sfeerimpressie Belsimpel Kerstdiner 2018

Ben jij er volgend jaar ook bij?