PHP Developer (NL/EN)

Solliciteer nu

PHP Developer

Optimaliseer de systemen die de site met 1,5 miljoen prijscombinaties draaiende houden.

Fulltime | 32 tot 40 uur per week | Hoofdkantoor Groningen

Fundering voor dagelijkse handelingen.

Jij ontwikkelt slimme systemen, waardoor al onze collega’s dagelijks weer aan de slag kunnen. Je zoekt constant naar verbetering: hoe kunnen we het werk sneller en makkelijker maken?

Wat doe je als PHP-Developer?

Als PHP-Developer sta je bij Belsimpel middenin de organisatie. Alle systemen die we nodig hebben ontwikkelen we zelf; we maken geen gebruik van een system integrator. We ontwikkelen onze systemen in PHP. Je werkt niet alleen aan de back-end van de website, maar ook aan bijvoorbeeld ons complexe logistieke systeem dat ervoor zorgt dat we genoeg toestellen op voorraad hebben. Jij bent dagelijks bezig met de ruggengraat van al onze operationele teams! 

Je wilt het uiterste uit onze servers halen. Jij maakt het mogelijk dat onze klanten uit de tien miljoen mogelijke combinaties van telefoons, abonnementen en bundels de juiste keuze kunnen maken. Je hebt een scherpe en analytische blik, waardoor we dit soort processen bovendien met tientallen procenten versnellen. Misschien doe je wel een verbetering aan ons zelfontwikkelde CRM-systeem, waardoor onze klanten veel sneller antwoord krijgen op een vraag over nummerbehoud.

Je werkt aan onze operationele systemen, zoals het systeem dat regelt dat klanten die een populair product als eerste hebben gekocht, ook daadwerkelijk als eerste krijgen. Ook maak je koppelingen met systemen van providers, banken en postbedrijven. Je denkt niet alleen na over de structuur en het ontwerp van je code, je denkt ook mee met collega’s van andere teams. Hoe kan jouw code ervoor zorgen dat hun werk makkelijker en beter wordt gedaan? Dat is een van de uitdagingen die jij aangaat. Als je daarna een rondje door het kantoor loopt, zul je al gelijk resultaat van je werk zien!

Ons team

Ons team bestaat uit echte slimme developers. Wat we doen is heel complex, we zijn absoluut geen system integrator. We hebben daarom een mix van slimme, net afgestudeerde collega’s en zeer ervaren ontwikkelaars die al jaren bij ons aan de slag zijn. De meeste collega’s hebben een technische studie gedaan en hebben bij Belsimpel van hun hobby hun werk gemaakt.

Kom je bij ons team? We houden van nieuwe collega’s! Je positief kritische blik en geest houden ons scherp om nog beter te worden.

Wat bieden wij?

Volop doorgroeimogelijkheden

Vanaf dag 1 maak jij het verschil

De beste gear

Wij doen niet aan halve maatregelen

Werken in hartje Groningen

Op je fiets naar kantoor

Unieke werksfeer

Elke week borrels en activiteiten

Wie ben jij?

We zoeken slimme maar bovenal ook leuke collega’s. We gaan er vanuit dat je goed kan programmeren en daarom vinden we voorkennis in de programmeertalen die we gebruiken niet belangrijk. Als je goed bent pak je dit snel genoeg op. Ben je slim, positief kritisch en vind je het leuk om mooie dingen te maken die effect hebben op honderdduizenden klanten en een team van honderden medewerkers? Dan zijn we op zoek naar jou!

Sfeerimpressie Belsimpel Kerstdiner 2018

Ben jij er volgend jaar ook bij?