Software Developer (NL/EN)

Solliciteer nu

Software Developer

Laat je werk zien aan miljoenen klanten per jaar.

Fulltime | Hoofdkantoor Groningen

555 telefoons * 473 abonnementen * 65 bundels = veel.

Dus bouwen we alles zelf. Dat geldt dus voor alle systemen aan de voor- èn achterkant van onze website. Daarom ben jij als Back-end Developer ontzettend belangrijk: jij ontwikkelt de code waarop collega’s en klanten kunnen vertrouwen. Je denkt hierin actief mee, met veel ruimte voor ideeën.

Wat doe je als Software Developer?

Als Software Developer bij Belsimpel maak je deel uit van het jonge en gedreven developmentteam. Je bent dagelijks bezig met het ontwikkelen, optimaliseren en implementeren van nieuwe features voor onze website en backofficesystemen. Alle code daarvoor ontwikkelen we zelf, zodat we goed kunnen inspelen op complexe en uitdagende veranderingen in de markt.

Je bent dagelijks bezig met het maken van belangrijke beslissingen over hoe je jouw nieuwe features het beste aan de praat krijgt. Dit doe je in je eigen branch, of je werkt met meerdere developers aan een groter project in een feature-branch. Hierbij ben je ook verantwoordelijk voor het controleren van het werk van je collega’s: jij reviewt het werk van je collega, en ondertussen krijg je feedback op jouw werk. Daardoor schrijf je elke dag weer efficiëntere en nettere object-georiënteerde code met een grote impact op de hele organisatie en alle klanten.

Als Software Developer ben je onderdeel van het grote developmentteam. Je bent een belangrijke spil, waarbij je samenwerkt met onze front-end, back-end, operational en mobile app-developers. Maar je hebt ook direct contact met Jeroen & Jeroen, waardoor je heel makkelijk je eigen ideeën en passies kwijt kunt in de projecten waaraan je werkt. En geef toe: iets wat jij leuk vindt om aan te werken, daar worden we toch allemaal beter van?

Ons team

Ons team bestaat uit echte slimme developers. Wat we doen is heel complex, we zijn absoluut geen system integrator. We hebben daarom een mix van slimme, net afgestudeerde collega’s en zeer ervaren ontwikkelaars die al jaren bij ons aan de slag zijn. De meeste collega’s hebben een technische studie gedaan en hebben bij Belsimpel van hun hobby hun werk gemaakt.

Kom je bij ons team? We houden van nieuwe collega’s! Je positief kritische blik en geest houden ons scherp om nog beter te worden.

Wat bieden wij?

Volop doorgroeimogelijkheden

Vanaf dag 1 maak jij het verschil

De beste gear

Wij doen niet aan halve maatregelen

Werken in hartje Groningen

Op je fiets naar kantoor

Unieke werksfeer

Elke week borrels en activiteiten

Wie ben jij?

We zoeken slimme maar bovenal ook leuke collega’s. We gaan er vanuit dat je goed kan programmeren en daarom vinden we voorkennis in de programmeertalen die we gebruiken niet belangrijk. Als je goed bent pak je dit snel genoeg op. Ben je slim, positief kritisch en vind je het leuk om mooie dingen te maken die effect hebben op honderdduizenden klanten en een team van honderden medewerkers? Dan zijn we op zoek naar jou!

Sfeerimpressie Belsimpel Kerstdiner 2018

Ben jij er volgend jaar ook bij?