Tijdelijke flexibele bijbaan bij Belsimpel (min. 16u/w)

Solliciteer nu

Tijdelijke flexibele bijbaan bij Belsimpel

Zorg er met een team van aanpakkers voor dat elke klant de bestelling op tijd ontvangt

Parttime | 16u/w - 40u/w| Hoofdkantoor Groningen

Strijders gezocht voor een flexibele tijdelijke bijbaan!

We beloven dat alle bestellingen die vóór 23:30 geplaatst worden, morgen op de mat liggen. Die belofte nemen we serieus. Het jonge (studenten)Team Verzenden & Bezorgen werkt elke dag keihard om dit waar te maken. Met de verhuizing en Black-Friday voor de deur is dit een enorme klus. Daarom zoeken we extra fanatieke en gezellige collega's voor minimaal 2 maanden! 


Wat doe je als Specialist Verzenden & Bezorgen?

Als Verzenden & Bezorgen-specialist zorg jij ervoor dat al onze klanten hun pakket zo snel mogelijk in huis hebben. De producten die binnenkomen worden in het systeem gezet, om zo snel mogelijk naar klanten te vertrekken. Zodra er een bestelling binnenkomt, maak je deze met de juiste ingrediënten klaar voor verzending. Je pakt de juiste producten bij elkaar, stopt deze in het pakket en pakt de doos zorgvuldig in. Onder jouw toezicht zal er geen slordig pakket de deur uitgaan!

Geen dag is hetzelfde bij Team Verzenden en Bezorgen. Het werk is namelijk erg afwisselend en naast het gereedmaken van bestellingen heb je nog veel andere verantwoordelijkheden. Je helpt namelijk mee tijdens verscheidene extra klussen op de afdeling, zo help je mee met onze verhuizing én zorg je ervoor dat alle koelkasten in het pand altijd zijn gevuld. Kortom: een zeer afwisselende en uitdagende baan!

Je bent een echte harde werker. Bovendien blijf jij onder druk presteren als een kampioen, want er is geen pakket dat wordt verwisseld of incompleet is. Daarnaast kunnen je collega’s op je bouwen, want jij bent een echte teamplayer. Je bent bereid om een extra steentje bij te dragen als het druk is zoals tijdens de Black-Friday week. Flexibiliteit is jouw tweede natuur.

Hoe ziet Team Verzenden & Bezorgen eruit?

Team Verzenden & Bezorgen bestaat uit een hecht team met meer dan 120 fanatieke collega’s en studenten, maar meestal werk je met zo'n acht tot tien collega's tegelijk. De groep bestaat uit stuk voor stuk harde werkers, die bovendien niet vies zijn van gezelligheid en een beetje ouwehoeren op zijn tijd. Op de afdeling staat altijd een gezellig muziekje aan, wat het werken nog leuker maakt. 

Zo kan je dag eruitzien

We trappen af met de dagstart, waarin Demi vertelt wat jullie vandaag te wachten staat. Er komt vandaag een grote levering producten, dus dat wordt flink aanpoten! Na de dagstart gaan jullie gelijk aan de slag, want naast de binnenkomende levering moeten er ook weer veel pakketten de deur uit. Vanochtend begin je met het inboeken van de nieuwe levering Samsung-toestellen.  Na de lunch ga je bezig met de bestellingen die vandaag zijn geplaatst. Je pakt de juiste producten, waarna ze in een doosje gaan en een verzendlabel krijgen. Ook vandaag hebben we de belofte ‘vandaag besteld, morgen in huis’ weer waargemaakt! Als afsluiter drink je met wat collega’s nog een borrel in de kantine. Op naar morgen!

Wat bieden wij?

Naast een goed salaris en speciale Belsimpel Benefits bieden wij ook:

Volop doorgroeimogelijkheden

Vanaf dag 1 maak jij het verschil.

Werken in hartje Groningen

Op je fiets naar kantoor.

Vergroot je (super)krachten

Werk met >600 fanatieke collega's.

Unieke werksfeer

Elke week borrels en activiteiten.

Informatie over je start

Als je bij ons start bij Verzenden & Bezorgen, word je door je collega's ingewerkt tot Specialist Verzenden & Bezorgen! Onze trainingen zijn voornamelijk in de avond en het schema is perfect afgestemd op je studentenleven.  

De werktijden zijn erg flexibel: je kunt 7 dagen per week werken tussen 08:30 en 23:59!

Startdatum: het liefst zo snel mogelijk! 


Wie ben jij?

  • Je studeert op HBO/WO-niveau of je hebt aantoonbaar dit denkniveau;
  • Je bent minimaal 2 maanden beschikbaar met eventueel verlenging in overleg;
  • Je kunt minimaal 16 uur per week werken maar bij voorkeur meer;
  • Je werkt secuur en gestructureerd en vind het belangrijk dat elk pakketje met zorg behandeld wordt.
  • Je houdt van aanpakken en de hele dag stil zitten is niks voor jou.

Gomibo Festival

Ben jij er volgend jaar ook bij?