Teamleider Category Management Producten

Solliciteer nu

             Teamleider              Category Management Producten

Altijd op de hoogte van alle ins en outs van de smartphonewereld.


Fulltime | 40 uur per week | Hoofdkantoor Groningen

Passie voor telecom.

Voor alle informatie omtrent smartphones en accessoires kunnen we bij jou en je team terecht. Jij vindt het geweldig om alle trends in de telecomwereld te volgen en weet precies wat op dit moment de pareltjes zijn op de markt. Daarnaast ben jij hét aanspreekpunt voor je teamleden, collega’s en fabrikanten.

Wat doe je als Teamleider Category Management Producten?

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de juiste weergave van alle toestellen en accessoires op de website. Samen met zo’n zes parttimers in je team zorgen jullie ervoor dat bij ieder product de juiste specs, teksten, afbeeldingen, maar ook de juiste prijzen worden weergegeven en geplaatst. Een belangrijke klus aangezien we maandelijks meer dan een miljoen bezoekers op onze website ontvangen!

Jij bent meewerkend voorman in het team, maakt de planning voor de dag en verdeelt de taken. De weekmeeting zit jij voor en je zorgt dat de belangrijkste projecten op het juiste moment de juiste prioriteit krijgen. Het team besteedt veel tijd aan het schrijven van productbeschrijvingen. Jullie weten namelijk als geen ander wat de voor- en nadelen zijn van iedere smartphone en je collega’s (en onze klanten) rekenen op jullie expertise. We willen onze klanten van eerlijk advies voorzien en je bent daarom ook niet bang om kritisch te zijn en je mening te geven. Met behulp van de plus- en minpunten die op de website staan kun jij precies aangeven wat een toestel zo goed maakt of wat juist een iets minder punt is. Wanneer er nieuwe toestellen gereleased worden geef je deze mening niet alleen op onze website, maar shine je ook in onze reviewvideo’s op Youtube die je in samenwerking met het Videoteam maakt!

Intern ben jij het aanspreekpunt wanneer het om smartphones en gadgets gaat. Jij adviseert team Inkoop over de beste toestellen van dit moment en welke merken en varianten in opkomst zijn. Daarnaast schakel je regelmatig met het marketingteam over de invulling van social media-posts op Instagram en Facebook. Bovendien heb je regelmatig contact met fabrikanten over nieuwe producten. Dit houdt onder andere in dat jij als een van de eersten de nieuwe smartphone van bijvoorbeeld OnePlus of Nokia mag aanschouwen. Via de mail ontvang je de laatste details van de aankomende lancering van Huawei of ben je onderweg naar het kantoor van Samsung om daar een filmpje te maken van hun nieuwste producten.

Jij zorgt ervoor vervolgens voor dat het category management productenteam op tijd alle info binnen heeft en dat op het juiste moment de producten online worden gezet. Bij een grote lancering van bijvoorbeeld Apple, ben je er ook verantwoordelijk voor dat alle andere teams van Belsimpel op tijd worden voorzien van informatie. Zo kunnen zij al hun taken ruim op tijd afvinken en zo zorg jij ervoor dat de lancering van de nieuwste iPhones bij Belsimpel weer een groot succes wordt, zoals altijd.

Zo kan je dag eruitzien

Als je dag begint, verzorg jij de dagstart, waar jullie samen de planning bespreken die je gister aan het einde van de middag hebt gemaakt. Lotta kan aan de slag met die nieuwe toestellen, terwijl Tim bezig gaat met toffe smartwatches. Ook check je de periodieke taken, erg belangrijk! Vandaag moet er een nieuwsbericht geschreven worden, moeten reviews gecheckt worden en is het tijd om een videoscript te maken van de nieuwe smartphone van Cat.

Er moeten vandaag ook nog een paar nieuwe telefoons en gadgets online worden geknald. Jij hebt er voor gezorgd dat die nieuwe LG-smartphone naar kantoor werd gestuurd om een filmpje te maken! Handig natuurlijk, want zo kun je ‘m direct even bekijken als je de teksten moet schrijven. Vervolgens is het tijd om onze top tien lijsten te vernieuwen. Er komen meerdere belangrijke releases aan, dus de top tien high-end smartphones is straks niet meer actueel. Zal er deze week een nieuwe smartphone op die felbegeerde nummer één plek staan? Vlak voor de pauze neem je een nieuwe collega in je team nog even apart. Je ziet dat het schrijven van de teksten niet altijd even makkelijk gaat en wil dit graag even met hem bespreken. Samen stellen jullie doelen op en je plant over een maand een evaluatiemomentje om de verbetering te bespreken.

Na de pauze loop je meteen naar onze eigen opnamestudio. Daar ga je namelijk samen met Jan van het Videoteam een nieuwe reviewvideo opnemen van de zojuist uitgekomen OnePlus. Daar heb je vorige week het videoscript al voor afgerond. Je vertelt met gemak over alle plus- en minpunten van deze nieuwe smartphone en in een aantal opnames hebben jullie voldoende beeldmateriaal verzameld. Nu nog wachten totdat de video online gaat, spannend! Je gaat gelijk door naar je volgende afspraak, de partnershipsmeeting. Hier zorg je ervoor dat onder andere je collega’s van marketing en inkoop alle informatie hebben over aankomende toestellanceringen, zodat zij hun werk hierop kunnen aanpassen.

Aan het einde van de dag besluit je om met een aantal collega’s sushi te bestellen en gezellig in de kantine te gaan borrelen. Na een aantal zenuwslopende potjes FIFA is het tijd om naar huis te gaan, tot morgen!

Wat bieden wij?

Volop doorgroeimogelijkheden

Vanaf dag 1 maak jij het verschil.

Werken in hartje Groningen

Op je fiets naar kantoor.

Vergroot je (super)krachten

Werk met >450 fanatieke collega's.

Unieke werksfeer

Elke week borrels en activiteiten.

Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde HBO of WO-opleiding (of hebt dit denkniveau wel, maar baalt dat er nergens een studie is in Smartphone-wetenschap).
  • Je bent bereid om 40 uur per week te werken en het leiden van een team als meewerkend voorman staat jou op het lijf geschreven.
  • Je bent representatief en niet bang om voor de camera te staan.
  • Je hebt een grote affiniteit met telefoons en tech trends.
  • Het omzetten van die kennis in een begrijpelijke, aantrekkelijke tekst is een eitje voor jou en je beheerst de Nederlandse taal dan ook uitstekend (zowel verbaal als geschreven).

Belsimpel Kerstdiner 2018

Ben jij er volgend jaar ook bij?