Traineeship

Bij Belsimpel.nl bieden we je de mogelijkheid om je eigen talenten te ontwikkelen. Daarom bieden we naast reguliere afstudeerstages ook traineeships aan voor ambitieuze talenten die net een stapje extra willen zetten.

High Potential

Ben jij net afgestudeerd en wil je jouw carrière een kickstart geven? Of weet je nog niet welk team het beste bij jou past? Een traineeship biedt je de kans vanaf dag 1 deel uit te maken van een ambitieus team, terwijl je de ruimte houdt om volop te ontdekken wat bij je past. Het vormt daardoor de perfecte overgangsperiode van studententijd naar een succesvol werkend bestaan.

Bij Belsimpel.nl kun je kiezen voor verschillende tracks: Data Science, E-commerce Management, Marketing en Development. Er zit enige overlap tussen de tracks, zoals intervisie gesprekken en een gezamenlijke start, maar uiteindelijk specialiseer je jezelf en focus je op jouw interessegebied.

Data Science

Meer info

E-commerce Management

Meer info

Marketing

Meer info

Development

Meer info

Waar we voor staan

Omringd door talent

Multidisciplinaire teams

Intervisiegroepen

Loopbaanbegeleiding

Sterke baankansen

Je loopt binnen je track op de relevante afdelingen mee. Zo doe je in korte tijd veel ervaring op in verschillende functies en leer je ons en jezelf beter kennen. Onder continue begeleiding van een coach ga je direct aan de slag. Bij ons word je niet buiten het proces gehouden, maar wordt het juist gewaardeerd als je ideeën en input deelt. Samen weten we immers meer! Om de week bespreek je met je coach hoe het de afgelopen week is gegaan, of alles bevalt en wat er voor de volgende week op de planning staat. Je coach is goed op de hoogte van je persoonlijke leerdoelen en zorgt er samen met jou voor dat je deze ruimschoots behaalt.

Naast je dagelijkse bezigheden krijg je training van experts in specifieke skills, zoals leiding geven, extern contact management en efficiënt werken. Je leert het bedrijf beter kennen door introducties over de historie en het bedrijfs-DNA, en de wekelijkse borrels en activiteiten natuurlijk! Daarnaast kun je gesprekken met een persoonlijke loopbaanadviseur inplannen, met wie je alle ervaringen extra goed kunt bespreken.

Is je traineeship afgelopen? Met de groei die Belsimpel.nl doormaakt hebben we vrijwel altijd een kort aan goede collega's voor allerlei uitdagende functies. Als je traineeship goed is verlopen rol je bijna vanzelfsprekend in een mooie functie.

Als jij groeit, groeien wij.

Bekijk alle vacatures

Wie zoeken we?

Om succesvol een traineeship bij Belsimpel.nl te doorlopen is enthousiasme en drive een must. Je bent ondernemend en gaat een uitdaging ab-so-luut niet uit de weg. Een steile ontwikkelingscurve en plezier in je werk hebben, staan hoog op je professionele bucketlist. Daarnaast moet je goed in een team kunnen werken, om te werken naar het optimale resultaat. Jij wilt elke dag het verschil maken.

Maak kennis met de verschillende teams

Teamvideo

Data Driven

Teamvideo

Business Development

Teamvideo

Marketingplanning & Executie

Teamvideo

Back-end Development

Sollicitatieprocedure Traineeship

1. Applicatie

Je uploadt je cv, vult de vragen in en drukt op verzenden. Spannend, nu hopen op goed nieuws!

2. Telefonisch interview

Yes, je wordt gebeld door de Recruiter, die een paar vragen voor je heeft. Ook plan je je eerste gesprek in.

3. Eerste gesprek

Je kans om Belsimpel.nl eens van binnen te zien, passen wij bij je? En andersom? We gaan het uitzoeken.

4. Assessment (optioneel)

Afhankelijk van de functie waarop je solliciteert krijg je een assessment, waarbij we je capaciteiten toetsen.

5. Tweede gesprek

Nog steeds in de running? Dan heb je een tweede gesprek met Jeroen & Jeroen.

6. Contractvoorstel

We willen heel graag dat je bij ons team komt! Wil jij dat ook?

7. Indienststelling

Super! Dan is het nu officieel. Je bent nu lid van de Belsimpel.nl-familie.

Wil je samen met ons tot het uiterste gaan?

Bekijk alle vacatures!