Marketing track

Wil jij alle aspecten van de marketing leren kennen? Volg dan onze Marketing-traineeship! Hierin word je getraind in verschillende marketinggebieden, waaronder data marketing, strategic marketing en social media-marketing. Na het volgen van deze traineeship heb je een heel compleet beeld van de marketingteams van Belsimpel.nl en ben je bovendien in alle aspecten getraind. Je loopt mee in vier van onze Marketingteams: Marketingplanning & Executie, Brand, Social Media & PR en Data Driven Marketing.

Marketing is één van de grootste drijfveren achter het succes van Belsimpel.nl en bestaat uit veel verschillende onderdelen. We hebben daarom teams die allemaal hun eigen specialisatie hebben, maar samen het plaatje compleet maken. Als Marketing-trainee ben jij bezig om je alle aspecten eigen te maken, zodat je straks alle onderdelen van de marketing beheerst. Doordat je met de specialisten van deze teams samenwerkt, maak je een vliegende start en weet je straks tot in detail hoe alles in elkaar steekt. Je gaat vanaf dag 1 zelf aan de slag. Je hoeft dus niet alleen met anderen mee te kijken, want je leert het meeste door het zelf te doen.

Bij het Marketingplanning & Executie-team ga je aan de slag met alle ATL-marketing van Belsimpel.nl. Je hebt hierbij contact met grote organisaties, zoals RTL, Q-Music en STER. In het volgende onderdeel ben je bezig met de ontwikkeling van het merk Belsimpel.nl, samen met je teamleden van het Brand-team. Ook de Social Media & PR-strategie is onderdeel van je traineeship: zorg voor een boost in onze zichtbaarheid op social media en via de PR-kanalen. De laatste stop maak je bij team Data Driven Marketing, waarbij je de wereld van Facebook en Google induikt. Je denkt mee over onze advertenties via deze kanalen en tilt deze naar een hoger niveau. Na het afronden van alle vier de onderdelen weet je precies waar jouw hart ligt.

Hoe ziet jouw traineeship Marketing eruit?

Marketingplanning & Executie

Maand 1 t/m 6

Brand

Maand 7 t/m 12

Redactie, Social Media & PR

Maand 13 t/m 18

Data Driven Marketing

Maand 19 t/m 24

Wil je samen met ons tot het uiterste gaan?

Bekijk alle vacatures!