Back-end Developer (NL/EN)

Solliciteer nu

Back-end Developer

Werk in een slim team achter de schermen aan de ontwikkeling van onze website

Fulltime | 32 - 40u/w | Hoofdkantoor Groningen

555 telefoons * 473 abonnementen * 65 bundels = veel.

Dus bouwen we alles zelf. Dat geldt dus voor alle systemen aan de voor- èn achterkant van onze website. Daarom ben jij als Back-end Developer ontzettend belangrijk: jij ontwikkelt de code waarop collega’s en klanten kunnen vertrouwen. Je denkt hierin actief mee, met veel ruimte voor ideeën.

Nederlands | English


Wat doe je als Back-end Developer?

Als Back-end Developer bij Belsimpel ontwikkel en implementeer je nieuwe functionaliteiten in onze websites en backofficesystemen. We ontwikkelen en ontwerpen alles zelf, hierdoor krijg je veel ruimte om je eigen ideeën uit te proberen. Misschien is ons volgende webframework of voorraadsysteem dus wel gebaseerd op jouw creatieve visie! Vind jij het leuk om onze eigen CRM software waar 100 collega’s op de klantenservice in werken te verbeteren of denk je dat we ons WMS waar honderdduizenden bestellingen mee verwerkt worden nog efficiënter kan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij Belsimpel maak je echt het verschil. 

Ons team

Ons team bestaat uit echte slimme developers. Wat we doen is heel complex, we zijn absoluut geen system integrator. We hebben daarom een mix van slimme, net afgestudeerde collega’s en zeer ervaren ontwikkelaars die al jaren bij ons aan de slag zijn. De meeste collega’s hebben een technische studie gedaan en hebben bij Belsimpel van hun hobby hun werk gemaakt. 

Kom je bij ons team? We houden van nieuwe collega’s! Je positief kritische blik en geest houden ons scherp om nog beter te worden.

Nederlands | English

Zo werken wij

We hebben inmiddels meer dan 50 developers die in kleinere teams werken aan allerlei projecten. Naast onze algemene vergadering waarin we wekelijks de grote lijnen voor iedereen duidelijk maken overleg je in je teammeeting over de details van je project. Hierbij overleg je ook met onze business developers om de vraagstukken vanuit de organisatie te vertalen naar de beste programmeeroplossing.

Belangrijke beslissingen nemen we in overleg met elkaar. Development is één van de kernfuncties binnen Belsimpel.nl en de belangrijkste driver van onze groei. Er is geen tussenlaag, voor belangrijke beslissingen zijn Jeroen & Jeroen altijd aan boord en aanwezig bij de overleggen. Geen politiek, geen project managers die de business of techniek niet snappen, geen frustraties.

Je werkt zelfstandig aan je eigen code, maar je werkt ook veel samen. Je collega’s reviewen jouw code en jij reviewt die van hen. Je bent kritisch op de inhoud, maar op een respectvolle manier. Zo leren we van elkaar en blijft de kwaliteit hoog. We doen meerdere releases per dag. Gaat er code live? Je bent verantwoordelijk voor je eigen releases maar uiteraard helpen we elkaar als er iets mis gaat. Je hoeft dus niet continu brandjes van andere collega’s te blussen.

Zie je iets dat anders moet? We staan open voor verandering. Kan een stuk back-end code efficiënter? We zijn niet bang om heritage code weg te gooien. Kan er iets in de front-end beter? Dan voegen we je idee toe aan de a/b test queue.

We werken met verschillende tools, waaronder AWS, Trello, NGIX, PHP7 en Galero. Daarnaast zit je bij ons niet te turen naar een 15" laptopscherm, maar kun je aan de slag met drie beeldschermen en alle extra gear die je nodig hebt om je werk goed te doen. 

Nederlands | English

Wat bieden wij?

Naast een goed salaris en en speciale Belsimpel Benefits bieden we ook:

Volop doorgroeimogelijkheden

Vanaf dag 1 maak jij het verschil

De beste gear

Wij doen niet aan halve maatregelen

Werken in hartje Groningen

Op je fiets naar kantoor

Unieke werksfeer

Elke week borrels en activiteiten

Wie ben jij?

We zoeken slimme maar bovenal ook leuke collega’s. We gaan er vanuit dat je goed kan programmeren en daarom vinden we voorkennis in de programmeertalen die we gebruiken niet belangrijk. Als je goed bent pak je dit snel genoeg op. Ben je slim, positief kritisch en vind je het leuk om mooie dingen te maken die effect hebben op honderdduizenden klanten en een team van honderden medewerkers? Dan zijn we op zoek naar jou!

Nederlands | English

Gomibo Kerstfeest

Ben jij er volgend jaar ook bij?