Assortimentspecialist

Solliciteer nu

Assortimentspecialist

Optimaliseer ons productassortiment en zorg dat alles op de juiste manier online staat

Parttime | 16u/w | Hoofdkantoor Groningen

Jij bepaalt wat het assortiment van Belsimpel wordt!

Als assortimentspecialist van de snelst groeiende telecomwinkel van Nederland kunnen we op jou rekenen: jij kunt goed schrijven en je vindt het leuk om namens het bedrijf keuzes en analyses te maken over nieuwe producten in onze markt. Je hoeft echt geen expert te zijn op het gebied van telefoons, zolang je er maar voor openstaat om hier zoveel mogelijk over te leren! Ben je al een smartphone gek? Dan is dat ontzettend mooi meegenomen, maar zeker geen vereiste. We leren je dat. 

Wat doe je als Assortimentspecialist?

Jij bent degene die ervoor zorgt dat al onze producten op de juiste manier worden aangeboden aan een miljoenenpubliek. Telefoons, tablets, screenprotectors, maar ook koptelefoons, speakers en smartwatches; jij vertaalt jouw kennis naar een duidelijke uitleg voor onze klanten en collega’s. Dat doe je door een goede producttekst te schrijven, maar je adviseert ook over het te voeren assortiment en maakt de producten aan in ons systeem. 

Veel teams hebben jouw kennis en expertise nodig om hun werk goed te kunnen doen. Zo help je mee met het assortiment bepalen van onze winkels, help je Team Inkoop en Team Marketing om goede prognoses te kunnen maken van welke producten populair gaan worden en je helpt de Klantenservice om productfeatures goed uit te leggen aan onze klanten. En natuurlijk heb je deze kennis in het begin zeer waarschijnlijk niet: daar helpen we je graag mee. Bijna alle collega’s uit je team hadden dat ook niet toen ze begonnen.

Je volgt de rest van de markt om te kijken of we alle belangrijke producten in het assortiment hebben opgenomen. Je helpt bij het opnemen van goede videoreviews (als je het leuk vindt kom je ook in beeld) en belangrijk: je onderhoudt contacten met fabrikanten van de producten die wij aanbieden om op de hoogte te zijn van de nieuwste producten die eraan komen.

Je leert om je goed uit te drukken in tekst en om moeilijke technische termen om te zetten in voor iedereen begrijpelijke taal. Dat komt bijvoorbeeld ook van pas bij het schrijven voor je studie. Je hebt contact met collega’s, maar ook met partners die veel meer ervaring hebben dan jij. Daardoor leer je razendsnel. Je komt in een omgeving waarin iedereen fanatiek en slim is en vooruit wil. Dat biedt jou de ideale springplank voor je eigen carrière! 

Zo kan je dag eruitzien

Je komt het kantoor binnenlopen, start je computer op en zet koffie voor het gehele team. Zodra iedereen er is begint de dagstart, hierin nemen we de planning voor de dag door en legt Diede uit wat er die dag op jouw to-do staat. Jij hebt verschillende taken op je planning staan, zo ben jij vandaag verantwoordelijk voor de gezamenlijke inbox, je gaat een aantal producten aanmaken en er moet een nieuw videoscript geschreven worden. Je start met het checken van de mailbox, je ziet dat er een mail is binnengekomen van Romée van Team Inkoop waarin ze vraagt of jij jouw mening over een aantal producten wil geven. Ze is benieuwd of deze producten interessant zijn om aan te bieden. Jij doet online wat onderzoek en denkt dat dit zeker bij Belsimpel past.  Na het aanmaken zet je de toestellen online en check je snel de website of de producten helemaal goed staan.

Na een broodje en een potje tafeltennis met Kas ga je door met het maken van het videoscript voor een nieuw Xiaomi toestel. Dit script wordt vervolgens gebruikt voor een toestelreview die al onze klanten kunnen bekijken op ons Youtube-kanaal. Het lijkt jou vet om hierbij eens zelf voor de camera te staan, dat kan! Na het schrijven van het videoscript, mailt inkoop om te vragen of we zo snel mogelijk een paar accessoires online kunnen zetten. Jij pakt dit gelijk op, maar ziet dat je wat informatie mist. Je vraagt je collega Lotta of zij misschien weet waar je die informatie kunt vinden. In de dagafsluiting bespreken we allemaal onze dag en jij geeft trots aan dat je veel producten online hebt gezet en dat je morgen mag shinen voor de camera. Voordat je naar huis gaat check je nog even de producten die je online hebt gezet. Je krijgt een grote glimlach op je gezicht als je ziet dat de producten al te vinden zijn bij alle prijsvergelijkingswebsites, score!

Wat bieden wij?

Naast een goed salaris en speciale Belsimpel Benefits bieden wij ook: 

Volop doorgroeimogelijkheden

Vanaf dag 1 maak jij het verschil

Werken in hartje Groningen

Op je fiets naar kantoor

Vergroot je (super)krachten

Werk met >600 fanatieke collega's

Unieke werksfeer

Elke week borrels en activiteiten

Wie ben jij?

  • Je volgt momenteel een HBO- of WO-opleiding.
  • Je spreekt en schrijft goed Nederlands.

  • Het is een pre als je enigszins techy bent en de trends op het gebied van smartphones volgt. Zo niet, dan sta je er voor open om zoveel mogelijk te leren over deze wereld.

  • Je bent iemand die flexibel is en goed onder druk kan presteren. 

  • Je neemt initiatief, kan mensen enthousiasmeren en werkt zowel in teamverband als individueel goed.

  • Je bent 16 uur per week (of meer) op doordeweekse dagen beschikbaar tussen 9:00 en 18:00. 

Gomibo Kerstfeest

Ben jij er dit jaar ook bij?