Waarschuwing: Er gaan valse vacatures van Belsimpel/Gomibo rond op het internet. Wij nemen geen kandidaten aan zonder fysiek gesprek in ons kantoor of onze winkels.

Training & Ontwikkeling

Snel groeien in Europa, dat doe je niet zomaar. Dit lukt alleen met een groep collega’s die gedreven is om iedere dag weer een beetje beter te doen. Je eigen ontwikkeling is hierbij de sleutel en daarom kijken we binnen Gomibo constant naar hoe je ondersteund kan worden in je ontwikkelbehoefte. Een optimale leercurve bereik je in onze ogen alleen door maatwerk. Hiervoor gaan we met je in gesprek om te kijken waar jouw talenten liggen, wat jij leuk vindt en wat jij graag wilt leren.

 Jouw baan krijgt hierbij de uitdaging die jij nodig hebt, waarbij je snel stappen kunt maken in verantwoordelijkheid. We doen het samen: je krijgt de juiste begeleiding, zodat je een vangnet hebt, maar ook ruimte om fouten te maken en hiervan te leren. We hebben daarnaast een uitgebreid trainingsprogramma, gericht op direct toepasbare vaardigheden. Allemaal homemade en ontworpen en gegeven door de beste collega’s binnen die vaardigheid.

Hoe ontwikkel jij je bij Gomibo?

Uitgebreid trainingsprogramma

  • Geschikt voor zowel starters als ervaren collega’s.
  • Trainingen gemaakt door de beste collega’s op het topic.

Persoonlijke begeleiding van ervaren collega’s

  • Om zowel persoonlijk als inhoudelijk uitgedaagd te blijven.
  • Geen standaard functioneringsgesprek, maar structurele gesprekken 
 

Als wij groeien, groei jij mee! 

  • Groeimogelijkheden in je carrière; zowel binnen als buiten je functie.