Waarschuwing: Er gaan valse vacatures van Belsimpel/Gomibo rond op het internet. Wij nemen geen kandidaten aan zonder fysiek gesprek in ons kantoor of onze winkels.

Werkomgeving & Werksfeer

Bij Gomibo Group vinden we het ontzettend belangrijk dat je plezier hebt in je werk. We gaan tot het uiterste om een omgeving te creëren waarin iedereen zich goed voelt en het beste uit zichzelf kan halen. Met een positieve werksfeer zorgen we ervoor dat je kunt genieten van je werk!

Sfeer op kantoor

Ondanks dat we steeds groter worden, zijn we geen logge organisatie. De sfeer is informeel en de lijntjes zijn kort. We willen dat iedereen zichzelf kan zijn. De indeling van ons kantoor past bij de informele sfeer. Iedereen werkt in een open kantoorruimte, ook oprichters Jeroen en Jeroen en je teamleider. Zo zie je onze platte organisatiestructuur direct terug. Om ervoor te zorgen dat je je wel goed kunt concentreren hoort bij elke werkplek een goede noise cancelling headset.

We werken met studenten en starters, maar ook ervaren collega’s. Of je nou net één dag bent begonnen of hier al jaren werkt, we moedigen elkaar altijd aan om vanaf dag één impact te hebben. We verwelkomen diversiteit om ideeën te verrijken. Het grootste deel van onze collega’s spreekt Nederlands, maar het aandeel Engelstalige collega’s groeit gestaag. Kijk op deze pagina voor internationals voor alles wat we doen om te zorgen dat zij zich volledig thuis voelen!

Locatie en werktijden

Ons kantoor bevindt zich in hartje centrum van Groningen. Voor wie hier niet bekend is: een levendige (studenten)stad waar de gezelligheid van een dorp en de voordelen van een stad perfect samenkomen. Verreweg de meeste collega’s komen op de fiets of gaan lopend naar kantoor. De grote buslijnen stoppen vlakbij, je moet nog zo’n 5 minuten lopen binnen de grachten! We werken met flexibele starttijden, waarbij je begint tussen 8:00 en 9:00 uur. Om 9:00 uur trapt elk team af met een dagstart. Voor een paar teams wijkt dit af vanwege de aard van het werk.

Lunchen op kantoor

In onze eigen Gobistro kun je elke dag lunch bestellen van ons maandelijks wisselende menu. Toe aan beweging tijdens je pauze? Dan kun je een rondje over de Grote Markt lopen met je lunch-to-go, of je speelt een potje tafeltennis, pool of tafelvoetbal. Ook hebben we een dakterras, waar het ’s zomers heerlijk vertoeven is tijdens de lunch of borrel.

Hoe gaan we om met thuiswerken?

We vinden het face-to-face contact met collega’s erg belangrijk, maar we vinden het óók van belang dat je een goede werk-privébalans weet te bewaren. Voor fulltime collega’s is er daarom de mogelijkheid om maximaal 2 dagen per week thuis te werken, ingaande na je inwerkperiode. Overleggen voeren we het liefst face-to-face op kantoor, dus het kan zijn dat je een specifieke dag op kantoor wordt verwacht. Ga je als international in één van onze development teams aan het werk? Dan hebben we aanvullende benefits om goed contact te onderhouden met je vrienden en familie uit je thuisland!

Buiten werktijd

Kleinschalige borrels 

Niets is leuker dan het samen vieren van successen. Om dit te faciliteren hebben we in onze kantine een bar, waarbij je op vrijdag een vers getapt biertje of frisje haalt. Doordeweeks kun je ook altijd even naar boven gaan om te poolen, tafeltennissen of samen iets te drinken. 

Grotere evenementen

Daarnaast hebben we meerdere keren per jaar ook een groot evenement, van een jaarlijks kerstfeest tot festivals in de zomer. Deze momenten zijn er om stil te staan bij alles wat we hebben bereikt, maar ook om collega’s te leren kennen waar je minder mee samenwerkt.

Mogelijkheden voor sportievelingen

Het trekken van een sprintje doen we zowel graag figuurlijk als letterlijk. Zo doen we altijd mee aan de jaarlijkse 4 Mijl van Groningen en zijn er veel benefits voor sportieve collega’s, zoals een gratis bootcamp of korting bij de sportschool om de hoek.

Slim werken volgens de Gomibo-manier, dat betekent:

 

  • Voor Gomibo is het prioriteit nummer één dat je goed in je vel zit: je gezondheid staat altijd voorop. Daarom bieden we de mogelijkheid tot een persoonlijk budget voor coaching, dat je bijvoorbeeld kunt gebruiken voor hulp met een gezonde leefstijl, om te stoppen met roken of voor een betere werk-privé balans.
  • Verbeteren zit in ons DNA, daarom helpen we je ook graag om jezelf te ontwikkelen! Zo bieden we onder andere de mogelijkheid tot een taalcursus, interne bijscholing en kunnen we je zelfs helpen met je oriëntatie op de arbeidsmarkt wanneer je ooit toe bent aan een stap buiten Gomibo.
  • Daarnaast vinden we het ook belangrijk dat je financieel alles op orde hebt. Hier zijn onze arbeidsvoorwaarden natuurlijk een belangrijke spil in. Wil je meer weten over hoe we dit geregeld hebben? Lees dan de pagina over onze arbeidsvoorwaarden