Front-end Developer (NL/EN)

Solliciteer nu

Front-end Developer

Zorg voor een optimale gebruikersinterface voor miljoenen klanten in heel Europa!

Fulltime | 32 - 40u/w | Hoofdkantoor Groningen

Ontwikkel, design en verbeter.

Belsimpel is constant in ontwikkeling, en daarmee jij als front-ender ook! Ontwikkel nieuwe features op basis van AB-tests, refactor code voor de toekomst of help je collega’s met onze backofficepagina’s. Bij Belsimpel doe je het allemaal, helemaal zelf.

Nederlands | English

Wat doe je als Front-end Developer?

Als Front-end Developer bij Belsimpel heb je een belangrijke taak: jij zorgt ervoor dat maandelijks ruim een miljoen bezoekers op de efficiëntste manier de juiste informatie vinden door een gebruiksvriendelijke en snelle responsive website te ontwikkelen. Of ze nou op zoek zijn naar hun orderstatus of de beste aanbiedingen: onze klanten kunnen niet om jouw werk heen. Je gaat dan ook tot het uiterste om ze de best-werkende site aan te bieden.

Jouw invloed op de site bestaat uit vele elementen. Je feedback op de ontwerpen van de designers zorgt voor de optimale indeling en vormgeving van de website. Daarnaast zorgen jouw implementatie en uitwerking van AB-tests voor hogere conversies en tevreden klanten. We doen wel meer dan 100 AB-tests per jaar! Dit maakt dat we ontzettend veel redesigns maken op basis van data in combinatie met jouw visie. Je eigen ideeën en passies krijgen ruimte om een plek in je werk te vinden en verrijken onze gezamenlijke codebase. Door jouw ervaring weet je wat de do's en don'ts zijn voor browsers op zowel mobiel als desktop en uiteraard is je code om door een ringetje te halen, en dat vinden je collega's ook.

Naast je werk aan de site, zien ook al je collega's jouw werk op hun scherm verschijnen. Je werkt aan ons eigen front-end framework voor de backofficepagina's, zodat je back-end-collega's door middel van plug-and-play nieuwe features kunnen introduceren die er direct vertrouwd uitzien. Ook zien klanten je werk terug in alle bestelproces-mails en de automatisch gegenereerde contracten die ze bij hun bestelling ontvangen.

Zo werken wij

Inmiddels hebben we een development afdeling met meer dan 60 developers, onderverdeeld in meerdere teams. Elk team heeft eigen pagina’s of functionaliteiten waarvoor ze verantwoordelijk zijn en elk team bestaat uit front-enders, back-enders en een product owner. Als team werken zij zelfstandig aan alle features en wordt er onderling veel samengewerkt. In totaal hebben we op dit moment 8 front-enders verspreid over de verschillende teams.  

Wekelijks is er een meeting waarin knopen doorgehakt worden. Denk hierbij aan lastige beslissingen met betrekking tot de functionaliteiten op de website of bijvoorbeeld onze zelfgebouwde backoffice. Naast de wekelijkse meeting heb jij dagelijks contact met de andere front-enders voor code reviews. Elke regel code wordt bekeken door je collega en deze kwaliteitscontrole helpt Belsimpel aan een sterk product, maar maakt onze developers ook elke dag een stapje beter.

Binnen Belsimpel geloven wij niet in gokwerk, om deze reden doen wij veel AB-tests om uit te zoeken wat het beste werkt voor onze klanten. Hiernaast loggen wij al onze errors in Sentry. Meerdere keren per dag checken wij op deze manier de werking van de website. Zo weten we zeker dat niemand voor verrassingen komt te staan.

Zie je iets dat anders moet? Laat maar horen! We staan open voor verandering en vanaf dag één tel je mee. Niet alleen ideeën voor het product waar je aan werkt, maar ook veranderingen op de werkvloer. We vinden het belangrijk dat je je goed voelt en besteden daarom naast het werk ook veel tijd aan leuke activiteiten naast werktijd, van bordspelavondjes tot een groot jaarlijks kerstfeest! 

Nederlands | English

Wat bieden wij?

Naast een marktconform salaris, speciale Belsimpel Benefits, een gunstige pensioenregeling en 25 vakantiedagen per jaar bieden we ook: 

Volop doorgroeimogelijkheden

Vanaf dag 1 maak jij het verschil

Werken in hartje Groningen

Op je fiets naar kantoor

Vergroot je (super)krachten

Werk met >600 fanatieke collega's

Unieke werksfeer

Elke week borrels en activiteiten

Wie ben jij?

Ben je slim, heb je een kritische blik en vind je het leuk om mooie dingen te maken die effect hebben op honderdduizenden klanten en een team van meer dan 600 collega’s? Dan zijn wij benieuwd naar wie jij bent! Wat vragen we van jou?

  • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding.

  • Je bent gewend om analytisch te denken in je werk.

  • Je hebt minimaal 3 jaar front-end ervaring. Dit mag in werksetting zijn, maar ook (mits aantoonbaar) hobbymatig.

  • Je hebt ervaring met Git, SEO optimalisatie, JavaScript, jQuery, HTML/CSS en webdevelopment van complexe responsive websites.

  • Basiskennis van PHP en SQL is een pré! 

Nederlands | English

Gomibo Kerstfeest

Ben jij er volgend jaar ook bij?