Waarschuwing: Er gaan valse vacatures van Belsimpel/Gomibo rond op het internet. Wij nemen geen kandidaten aan zonder fysiek gesprek in ons kantoor of onze winkels.

Solliciteren bij Gomibo Group

Op deze pagina vind je alles over het werken en solliciteren bij Gomibo. We laten je in sneltreinvaart kennis maken door een beeld te schetsen van wie wij zijn, wat we doen en waar we voor staan. Zo weet je precies wat er mogelijk is voor jou en wat je kan verwachten van ons. Er is een uitgebreid overzicht van de verschillende sollicitatieprocedures, onze arbeidsvoorwaarden én wat we van jou verwachten als je besluit te solliciteren.

Onze methode

Solliciteren bij Belsimpel kan misschien anders zijn dan je gewend bent. Waarom?

 

  • Geen sluitingsdata
    We wachten namelijk liever tot we écht de juiste persoon hebben gevonden.  
  • Geen standaard proces
    Misschien hebben wij of heb jij meer tijd nodig of zijn we er juist al heel snel uit. Wie weet vragen we je voor een lunch om elkaar informeel te leren kennen of word je gevraagd een keer mee te kijken. Zo kunnen we precies kijken wat er nodig is.  
  • Geen vaste functieprofielen
    We kijken naar hoe we jouw talent het beste in kunnen zetten.  Als je op een vacature solliciteert kijken we dan ook altijd verder of er geen andere functies of rollen zijn die beter aansluiten bij wie jij bent.
 

Karlie over het selectieproces

‘Als je zelf nog niet weet wat bij je past, dan gaan we dat samen uitzoeken.’

De cultuurmatch vinden we het allerbelangrijkst. Hiervoor is het belangrijk dat je je kunt herkennen in onze kernwaarden. Daarom willen we weten wie jij bent, maar willen we ook dat jij de kans krijgt om ons te leren kennen. Zo kunnen we er samen achter komen of er een wederzijdse klik is. Als die er is doen we er alles aan om een vacature te vinden of te vormen die passend is, óók als die niet online staat of misschien nog niet eens bestaat.

Heb je vragen over het proces of over een vacature? We helpen je graag!
Je kunt Team Werving & Selectie bereiken op 050-2113856, of via werken@belsimpel.nl