Waarschuwing: Er gaan valse vacatures van Belsimpel/Gomibo rond op het internet. Wij nemen geen kandidaten aan zonder fysiek gesprek in ons kantoor of onze winkels.

Development Teams

Bij Gomibo zien we onszelf meer als een techbedrijf waarbij ‘toevallig’ ook een webshop zit, dan als louter een webshop met tech-ondersteuning. Dat is omdat we alles, van het warehouse systeem tot het design van onze winkelwagen, zelf gebouwd hebben. Op die manier hebben we de kans om de grens te verleggen in de industrie, zonder afhankelijk te zijn van andere partijen. Zo kunnen we onze standaard zo hoog leggen als we zelf willen.  

 

Wat doen onze Development-teams?

Naast alle aspecten van onze webshop, hebben we ook onze HR-omgeving en identifiteitsverificatiesoftware zelf op touw gezet. We gebruiken de systemen zelf, maar we maken ook zelfstandig functionerende software die interessant is voor andere bedrijven. Deze Software as a Service, SaaS, bieden we dan ook aan aan derden. We zijn dus veel technischer en onze scope is dus veel breder dan je in de eerste instantie misschien zou denken. 

De samenstelling van onze development-teams

Ons development-team bestaat uit zo’n tachtig collega’s, allen onderverdeeld in kleinere teams met 4 tot 8 developers en een product owner die samen werken aan één gezamenlijk product. Dit is een mix van fulltimers en parttimers, ervaren en nét afgestudeerde collega’s. De meeste collega’s binnen onze developmentteams hebben een technische studie gedaan aan de universiteit of het hbo. We zijn niet op zoek naar programmeurs die een bepaalde taal al perfect beheersen, maar wel naar goede 

programmeurs en probleemoplossers die leergierig zijn. 
We hebben een platte organisatie waarin telt wat je zegt, en niet wíe het zegt. Je kunt hierin zoveel input leveren en bijdragen aan de richting die we opgaan als dat er bij je past. We hebben binnen teams dan ook geen hiërarchie; daar houden we niet van. Jij bent als developer de technisch expert, een niet-technische collega gaat dus niet op jouw technische stoel zitten. 

Hoe werken wij?

We werken vanuit de MVP-gedachte en daarbij passen zeer korte releasetijden. We releasen dan ook meerdere keren per dag onze code. Als je iets af hebt, kan het dus bijna altijd direct live gezet worden! Ook vervangen we onze legacy code proactief. Elke software heeft natuurlijk legacy, maar dat betekent niet dat je deze eeuwig overeind hoeft te houden. 

Jij als technisch expert wordt bovendien serieus genomen in je rol: Jij bent immers de expert! Vanuit die gedachte vertrouwen we je dan ook. Je krijgt autonomie, wordt betrokken bij technische beslissingen en reviewt ook code van collega’s die meer ervaren zijn dan jij. 

Ben je benieuwd naar onze stack? Klik dan hieronder.
 

Dit is wat we samen bouwen

Al onze softwareproducten communiceren perfect met elkaar en zijn gebruiksvriendelijk, omdat ze dagelijks door onze collega’s en klanten gebruikt worden. Aan alles wat we bouwen wordt elke werkdag gesleuteld en alles wordt constant geoptimaliseerd.

De meest geavanceerde telecomwebwinkel van Nederland (Belsimpel.nl) en Europa (Gomibo.com)

Een volledig multi-language platform met de krachtigste vergelijker uit de Mobiele Wereld. Hij temt meer dan 17 miljoen prijscombinaties waarbinnen je kunt filteren tussen producten én diensten, tegelijkertijd. We noemen deze vergelijker intern niets voor niets ‘The Beast’! 

 

..maar we zijn niet alleen een platform voor telefoons en providers, we bouwen al onze software zelf. We merkten dat steeds meer telecombedrijven ons de vraag stelden of zij delen van onze software konden gebruiken, omdat ze zelf worstelen met digitalisering. Daarom besloten we om met Gomibo SaaS de stap te zetten om onze technologie en diensten aan telecomproviders aan te bieden. 

 

 

Alice

Ons eigen CRM-systeem waar al onze klanten en collega’s gebruik van maken

Warehousing

Ons eigen warehousing-systeem dat een miljoen voorraadmutaties per jaar aan kan

ABS

Ons eigen AB-testing platform om met behulp van gebruikersdata alles te optimaliseren

Verifai

Een SDK voor ID-verificatie voor iOS, Android en web

 

Promago

Ons eigen HR-systeem, van personeelsregistratie tot vergaderagenda’s.

 

Tulip Assist

Het verzekeringsplatform dat we zelf hebben opgericht en gebouwd

Instore software

Software waar onze winkels op draaien.

Belsimpel App

De Belsimpel- en Gomibo-app voor Android en iOS