Waarschuwing: Er gaan valse vacatures van Belsimpel/Gomibo rond op het internet. Wij nemen geen kandidaten aan zonder fysiek gesprek in ons kantoor of onze winkels.

Trainingsprogramma

Ons trainingsprogramma is op maat gemaakt voor zowel starters als ervaren collega’s. Een deel wordt door iedereen gevolgd, maar sommige specialistische trainingen passen bij een team of rol. De trainingen zijn onder werktijd en je volgt ze met collega’s met verschillende functies en werkervaring om optimaal van elkaar te leren. Het unieke is dat we alle trainingen zelf maken, constant verbeteren en vernieuwen op basis van de behoefte en input van onze collega’s. Zo kunnen we verzekeren dat de trainingen 100% aansluiten op je werk en je echt vooruit helpen. Bovendien ontwikkel je skills waar je je hele leven plezier van hebt!

 

Wil je aan de slag binnen een development of data science team?

Hiervoor hebben we een aanvullend trainingsprogramma met trainingen toegespitst op de technische inhoud. 

 

Onze trainingen

Slim werken

Door slim te werken past werk goed in je leven, ga je nooit gestrest naar huis en zorg je voor een goede werk-privébalans. Als we op dezelfde slimme manier samenwerken, kunnen we zoveel mogelijk impact te maken. Geen overvolle mailboxen en niet constant gestoord worden, maakt dat je grip hebt en rust ervaart. Zo weet je altijd dat je met de juiste dingen bezig bent en echt het verschil maakt!

Gespreksvaardigheden & Gespreksvoering

Goede gespreksvaardigheden heb je nodig om goed met elkaar samen te werken en elkaar te begrijpen. Hiernaast leer je bij gespreksvoering wat belangrijk is bij elk gesprek dat je voert met een collega.

Slim vergaderen

Vergaderen is best complex! Door je bewust te zijn van valkuilen zorg je samen voor een efficiënte vergadering en maak je echt het verschil. Per soort vergadering leer je gestelde doelen behalen en leer je ook bepalen wanneer een vergadering niet het juiste middel is, geen onnodige meetings dus.

Culture deck

Door te weten waar we voor staan en hoe we met elkaar omgaan, wordt samenwerken makkelijker en leuker. De cultuur helpt je bij het maken van keuzes tijdens je dagelijkse werk.

Intervisie

Vier keer per jaar volg je met een vast groepje collega’s vanuit verschillende teams een intervisiesessie. Tijdens een intervisiesessie bespreek je in een vertrouwelijke omgeving een casus over iets waar je tijdens werk persoonlijk tegenaan loopt. Je krijgt inzicht in je eigen rol en gedrag en ontvangt vanuit collega’s handvatten om je persoonlijk verder te ontwikkelen.

Compliance

Wanneer je samenwerkt met externe partners moet je weten aan welke regelgeving en richtlijnen we ons moeten houden om te zorgen dat je op de juiste manier handelt.

Excel

Zodra je weet wat de meest handige functies in Excel zijn en weet wanneer je het moet gebruiken kun je het goed inzetten voor projecten en analyses.

Gomibo University

Naast het trainingsprogramma hebben we ook de Gomibo University. Door middel van de University bieden we nog meer handvatten om je als individu te ontwikkelen. Je kunt boeken lenen in onze eigen bibliotheek, een taalcursus volgen of zelfs een college bijwonen om van specialistische collega’s te leren! Kijk voor meer informatie op de pagina over Benefits.