Waarschuwing: Er gaan valse vacatures van Belsimpel/Gomibo rond op het internet. Wij nemen geen kandidaten aan zonder fysiek gesprek in ons kantoor of onze winkels.

For internationals

Bij Gomibo proberen we om een open en fijne werkomgeving te zijn voor ál onze collega’s, dus natuurlijk ook voor jou als international. Omdat we met Gomibo druk bezig zijn met het veroveren van Europa, hebben we ook steeds meer (behoefte aan) internationale collega’s. Denk bijvoorbeeld aan Franssprekende klantenservicecollega’s, vertalers voor onze Spaanstalige websitedomeinen of marketeers om samenwerkingen op te zetten met Duitse telco’s. Het percentage niet-Nederlandse collega’s bij Gomibo groeit dus constant.

Een open werkomgeving

Bij Gomibo hopen we dat jij je als internationale collega snel op je plek voelt. Bij ons spreekt iedereen goed Engels en zorgen we dat je directe collega’s zo veel mogelijk Engels spreken zodat je je niet buitengesloten voelt. Ook zorgen we ervoor dat alle informatie in het Engels beschikbaar is. Van onze maandelijkse interne nieuwsbrief, tot het boekje voor nieuwe collega’s en de kaart die je op je verjaardag van ons krijgt. Zo voel jij je hopelijk net zoveel onderdeel van Gomibo als elke andere collega ! 

Als international werken in Groningen

Onze kantoren zijn allemaal gevestigd in het centrum van de stad Groningen. Groningen wordt gekenmerkt door zijn hoge aantal internationals, zowel internationale studenten als werkende internationals. De stad is daardoor erg toegankelijk voor niet-Nederlandssprekende mensen. Praktische zaken zoals menukaarten en websites zijn meestal in het Engels beschikbaar en Groningers spreken over het algemeen goed Engels.

Wij helpen je met de praktische zaken.

Als je bij ons aan de slag gaat bieden we je altijd hulp aan met de zaken die je moet regelen, ook als ze niet werkgerelateerd zijn. Denk hierbij aan:

  • Welke verzekeringen zijn er en welke heb je nodig?
  • Hoe zit het met belasting en toeslagen?
  • Hoe werkt in Nederland een bezoek aan de dokter?
  • Tips voor het openbaar vervoer
  • Wat moet je allemaal regelen als je kinderen hebt of krijgt?
 
Vragen?
Voor aanvullende vragen kun je altijd contact opnemen met ons team Werving & Selectie. Schroom niet om ze te bellen of een e-mail te sturen. Onze contactgegevens vind je hier. We willen altijd meedenken, ook met praktische zaken die je moet regelen als international. Ook als ze niet werk gerelateerd zijn. 
 

 

 

Heb je vragen over het proces of over een vacature? We helpen je graag!
Je kunt Team Werving & Selectie bereiken op 050-2113856, of via werken@belsimpel.nl