Waarschuwing: Er gaan valse vacatures van Belsimpel/Gomibo rond op het internet. Wij nemen geen kandidaten aan zonder fysiek gesprek in ons kantoor of onze winkels.

Toegang tot de digitale wereld voor iedereen laagdrempeliger maken

De ontwikkeling van telecom zorgt voor meer connectie dan ooit. Al wonen je familieleden of vrienden aan de andere kant van de wereld; je bent maar 1 belletje of berichtje van ze verwijderd. Hoe zou jij tegenwoordig je bankzaken regelen zonder telefoon en netwerk? En hoe zou je snel op de hoogte blijven van nieuws over de hele wereld? We zijn afhankelijk van telecom omdat simpelweg alles online gebeurt. Toegang hiertoe is dus cruciaal om écht mee te kunnen doen. Gomibo wil zorgen dat iedereen kan deelnemen in een wereld die steeds digitaler wordt.

 

Wat heb je nodig om toegang te krijgen tot de digitale wereld?

1

Een smartphone of ander apparaat 

Een laptop, telefoon of ander toestel waarmee je toegang hebt tot een netwerk.

2

Een veilige verbinding met een (digitaal) netwerk

Denk aan het netwerk van KPN, of de satellieten van Starlink.

3

Een plek waar je beide kunt verkrijgen

Toegang tot en het verkrijgen van zowel een netwerk als een apparaat.

Dit klinkt misschien simpel, maar er is nog een lange weg te gaan. Door wereldwijde ongelijkheid in innovatie, welvaart en digitale vaardigheden, is laagdrempelige toegang tot de digitale wereld niet overal en voor iedereen vanzelfsprekend. Ondanks dat er inmiddels bijna overal een goed netwerk is en er voldoende smartphones worden geproduceerd, ontbreekt het namelijk nog aan een plek die beide samenbrengt. Gomibo strijdt voor het dichten van deze digitale kloof.

 

 

Een veelzijdig telecomplatform dat consumenten en bedrijven helpt met het verkrijgen van laagdrempelige toegang tot de digitale wereld

Met het initiatief Global Digital Compact wil de United Nations (UN) ervoor zorgen dat telecomproducten en -diensten overal en tegen een eerlijke prijs te verkrijgen zijn. Gomibo wil een belangrijke rol spelen in het behalen van deze missie door het meest veelzijdige platform te zijn op gebied van telecom, voor zowel consumenten als bedrijven. Met onze slimme technologie zorgen we ervoor dat écht iedereen mee kan doen in een wereld die steeds digitaler wordt  – ongeacht je kennis, leeftijd, inkomen of de plek waar je woont. Al onze merken spelen een rol in het behalen van deze missie. Lees hieronder hoe we dat doen. 

“An open, free, and secure digital future for all” – United Nations

Het is onze missie om de toegang tot de digitale wereld voor iedereen gemakkelijker te maken.

Al onze merken dragen bij aan onze missie

belsimpel-logo

In een industrie met talloze opties en keuzes, brengen wij met Belsimpel en Gomibo het volledige aanbod, overzichtelijk en tegen de scherpste prijs bij elkaar. Op die manier vinden onze klanten het product en netwerk dat bij hen past. Ook ná aankoop helpen we de klanten door al onze service zo laagdrempelig mogelijk te maken: van vergelijken, kiezen en kopen, tot annuleren, repareren en recyclen. Zo zorgen we dat verbonden zijn vanzelfsprekend en voor iedereen is. In de hedendaagse samenleving kunnen we immers niet meer zonder.

 

Neem eens een kijkje op www.belsimpel.nl of www.gomibo.de (of één van de andere domeinen) en maak kennis met ons e-commerce platform.

Twijfel je ook wel eens of het slim is om verzekering af te sluiten bij het aankopen van een dure nieuwe smartphone? Dat begrijpen we. Met Tulip Assist willen we die twijfel wegnemen. We maken impact door onze gebruikers een verzekering te bieden die je aan vrienden of familie zou aanraden. Dit betekent: Gewoon goede voorwaarden, een scherpe prijs en geen kleine lettertjes. Op deze manier kun je zorgeloos gebruik van je smartphone of gadget. Zo ben je snel weer online als je smartphone of gadget toch stukgaat of wordt gestolen en zorgen we dat je snel weer toegang hebt tot de digitale wereld!

Meer weten? Check de website op www.tulipassist.nl

Alles gebeurt steeds meer online –  Van een telefoonabonnement afsluiten tot de inschrijving van een nieuw studiejaar. Prettig dat je dit ’s avonds vanaf de bank kunt doen, tegelijkertijd wil je dat dit goed en veilig gebeurt. Met Verifai zorgen we voor gemakkelijke en betrouwbare manier om identificatiebewijzen te controleren, met als doel online identiteitsfraude te voorkomen. Dat doen we door het digitaal checken van legitimatiebewijzen te vereenvoudigen, onder andere door het document uit te lezen en de echtheid te controleren. Zo zorgen we ervoor dat iedereen veilig en zonder zorgen deelneemt aan de digitale wereld.

 

Ga naar www.verifai.com  en lees hoe wij de strijd aangaan met identiteitsfraude.

Wij vinden dat het tijd is voor een telecomindustrie, waar écht iedereen laagdrempelige toegang heeft tot telecomproducten, diensten en services. Misschien klinkt dat eenvoudig, maar toch is het in veel ontwikkelingslanden verre van vanzelfsprekend. Met onze slimme software, zorgen we dat providers wereldwijd de mogelijkheid hebben om hun online en offline klantreis laagdrempeliger, vriendelijker en efficiënter te maken – met als doel iedereen te betrekken bij een wereld die steeds digitaler, ongeacht je kennis, leeftijd of plek waar je woont. 

 

Bekijk de website www.gomibogroup.com en zie hoe wij ons slimme platform ook als service aanbieden.

Hoe realiseert Gomibo toegang tot de digitale wereld?

Al sinds 2006 bouwen we elke dag aan ons eigen platform dat het ingewikkelde aanbod van netwerken en producten eenvoudig samenbrengt. Door te werken met slimme, unieke technologie en de beste collega’s, is het ons gelukt het beste platform te bouwen waar inmiddels miljoenen mensen gebruik van maken.

Daarnaast maken we nu  met Gomibo SAAS ons platform geschikt voor bestaande telecombedrijven wereldwijd, om ook voor hún klanten de toegang tot de digitale wereld gemakkelijk te maken. Zo bereiken we nog meer mensen en hebben we meer impact.

Mens, milieu en maatschappij

Wij maken als bedrijf samen het verschil. Zonder al onze collega’s zou het onmogelijk zijn om onze missie te behalen. We vinden het belangrijk om samen tot het uiterste te gaan voor onze klanten én om ook samen de successen te vieren. Dit staat ook in onze kernwaarden, waarmee we beschrijven waar we voor staan en hoe we met elkaar omgaan. 

Altijd een stap extra zetten, dat betekent:

 • We gaan tot het uiterste om de telecomwereld te veranderen;
 • We behandelen onze klanten als familie;
 • We omarmen verandering om te verbeteren en accepteren daarbij de uitdagingen onderweg.

Het beste idee telt, dat betekent:

 • We moedigen elkaar aan om vanaf dag één een impact te hebben - wie je ook bent of waar je ook vandaan komt;
 • We verwelkomen diversiteit om ideeën te verrijken;
 • We staan ervoor dat team effort het altijd wint van het individu.

Slim werken volgens de Gomibo-manier, dat betekent:

 • We werken slim om onze impact te maximaliseren en voor een goede werk-privébalans;
 • We lossen problemen op bij de kern;
 • We maken een goed plan voordat we aan de slag gaan;
 • We trekken graag een sprintje.

Samen groeien, dat betekent:

 • We creëren een veilige omgeving waarin feedback op een respectvolle manier gedeeld kan worden;
 • We staan aan het roer van onze eigen ontwikkeling;
 • We creëren een positieve werksfeer en vergeten niet van ons werk te genieten;
 • We vieren successen samen.

Onze voorwaarden

Wij zorgen goed voor onze ruim 750 collega’s en vinden het belangrijk dat we een positieve bijdrage leveren aan hun geluk, gezondheid, welzijn en ontwikkeling. Dat doen we onder andere met onze arbeidsvoorwaarden en Gomibo Benefits. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Voorwaarden en trainingen die je o.a. helpen een goede werk-privébalans te bewaren; 
 • Advies, hulp of coaching van een expert bij problemen van de fysieke of mentale gezondheid;
 • Wekelijkse bootcamp, boxing, circuittraining en andere sportieve Benefits, zoals korting op de sportschool of gratis gebruikmaken van een padelbaan; 
 • Uitjes, feesten en borrels om samen de successen écht goed te vieren;
 • (Mental) Health Benefits, zoals een sportuurtje onder werktijd en advies over gezond eten. Tijdens onze Health Weeks staan deze topics bedrijfsbreed centraal.

Welke impact maak jij als collega?

Als collega draag jij een steentje bij  aan een meer inclusieve en laagdrempelige digitale wereld. We worden blij van positieve ervaringen van onze klanten en zetten ons daar elke dag hard voor in. Ook op de werkvloer maak jij impact: Samen met al je collega’s, draag je bij aan een veilige, gezellige werkomgeving waar we fijn samenwerken en elkaar het beste gunnen. We zijn dan ook niet voor niets een Great Place to Work

Milieu

Voor toegang tot de digitale wereld, heb je een product als een smartphone of tablet nodig. Wij willen onze supply chain en organisatie zo inrichten dat we deze producten zo duurzaam en gemakkelijk mogelijk bij onze klanten krijgen. We werken er voortdurend aan om hierin verbeteringen door te voeren, met als uitgangspunt: onze positieve impact vergroten, en onze negatieve impact verkleinen. Meer hierover lees je op onze pagina Duurzaamheid.

Aangesloten bij DHL GoGreen

Exclusieve samenwerking met Fairphone

 (een baanbrekend duurzaam merk dat wij een platform bieden met onze samenwerking)

 

Een tweede kans voor toestellen via Recommerce

Onze impact in de regio

Hoeveel we ook groeien: wij zitten nog steeds in Groningen. We zijn blij met de stad omdat het bruisende studentenleven en de nuchtere mentaliteit van de inwoners goed bij ons passen. Dit maakt dat wij elke dag met een fantastisch team van collega’s kunnen werken aan het realiseren van onze missie en doelen. Wij hebben ons gebonden aan de regio en vinden het belangrijk om bij te dragen aan een welvarend Noord-Nederland.

Dat doen wij op verschillende manieren, onder andere door nauwe banden te onderhouden met de lokale onderwijsinstellingen. We zijn hoofdsponsor van de introweek voor studenten, de KEI-week en bieden stages aan in een breed scala van sectoren. Ook geven we regelmatig gastcolleges en sponsoren we meerdere studie- en studentenverenigingen. Belsimpel is zelfs ambassadeur van de provincie en gemeente Groningen!

Onze impact buiten de regio

We dragen met onze gespecialiseerde knowhow over telecom en technologie bij aan de Nederlandse kenniseconomie, en zetten Nederland op de kaart als expertisehub op het gebied van SaaS-oplossingen. Wij geloven daarnaast dat we met onze missie, Giving people easy access to the digital world, een positieve impact gaan maken op de wereldwijde samenleving. Onze nuchtere en transparante Hollandse mindset nemen we mee, met als gevolg dat iedereen wereldwijd volgens dezelfde principes toegang krijgt tot de digitale wereld. Wij werken toe naar een maatschappij waarin iedereen kan meedoen, wie je ook bent en waar je ook vandaan komt.