Waarschuwing: Er gaan valse vacatures van Belsimpel/Gomibo rond op het internet. Wij nemen geen kandidaten aan zonder fysiek gesprek in ons kantoor of onze winkels.

Processtappen uitgelegd

1

Solliciteren via de website

Eerst beantwoord je een aantal vragen én upload je je CV en cijferlijsten. We werken dus niet met een standaard motivatiebrief. Heb je er al wel één geschreven? Geen probleem, je kan deze gewoon toevoegen! Cijferlijsten maken of breken nooit je sollicitatie, maar nemen we mee in het totaalplaatje.

2

Telefonisch contact

Na een eerste check bellen we je voor aanvullende vragen. Zo krijgen we nog een beter beeld van jou, wat voor jou belangrijk is in je baan of een bedrijf en hoe je je toekomst ziet bijvoorbeeld. Hierna beslissen we of je wordt uitgenodigd voor een eerste gesprek.

3

Het sollicitatiegesprek

Het eerste gesprek staat in het teken van een wederzijdse kennismaking en de match met onze kernwaarden. Dit gesprek heb je bijna altijd met 2 collega’s van het Werving & Selectie team en zal ongeveer 60 minuten duren. We gaan hier nog niet heel diep op de functie in.

4

Een verdiepend gesprek

Is er van beide kanten een klik? Dan zullen we in het tweede gesprek inhoudelijk wat dieper ingaan op de match met het werk en het team, vaak met een collega uit het team waar je voor solliciteert. Zo kun jij al je inhoudelijke vragen stellen. Ook gaan we dieper in op eventuele twijfel- of onbesproken punten vanuit het eerste gesprek.

5

Een assessment

Er zitten testen in het proces die we kiezen bij de functie. Denk aan een capaciteitentest voor een analytische functie of juist een gespreksvaardighedentest bij een sociale rol. De uitkomst wordt meegenomen als aanvulling op het totaalplaatje, maar zal nooit opzichzelfstaand niet snel een doorslaggevende factor zijn.

6

Het bespreken van arbeidsvoorwaarden

Hoe we met arbeidsvoorwaarden omgaan vind je op de pagina arbeidsvoorwaarden. We vinden het belangrijk dat je hier blij mee bent maar onze verwachtingen moeten wel op één lijn liggen. Soms snijden we dit al even aan in een sollicitatiegesprek, maar je kunt altijd even de tijd nemen om na te denken. Voor het laatste gesprek zorgen we dat dit altijd voor beide kanten duidelijk is.

7

In gesprek met een ervaren collega

De laatste check om zeker te weten dat het een juiste match is, is een laatste gesprek. Dit is soms met Jeroen of Jeroen, de oprichters van Belsimpel of met een andere ervaren collega. Dit kan ook in een informele setting zijn, tijdens een lunch of kleine borrel. Hierin zullen ook de overige vragen besproken worden die vanuit onze kant zijn ontstaan.

8

Het voorstel om bij ons aan de slag te gaan

Iedereen enthousiast? Dan bellen we je dat we je graag aan boord willen hebben! Vervolgens ontvang je van ons via de mail een geschreven voorstel over wat je precies bij ons gaat doen met de bijbehorende arbeidsvoorwaarden. Zodra je hebt aangegeven bij ons aan boord te willen zorgen we ervoor dat je zo snel mogelijk kan beginnen!

Heb je vragen over het proces of over een vacature? We helpen je graag!
Je kunt Team Werving & Selectie bereiken op 050-2113856, of via werken@belsimpel.nl