Waarschuwing: Er gaan valse vacatures van Belsimpel/Gomibo rond op het internet. Wij nemen geen kandidaten aan zonder fysiek gesprek in ons kantoor of onze winkels.

Het verhaal van Daniëlle

Lees hier één van de verhalen van onze werkstudenten 

“Naast de werkzaamheden en administratieve taken, leer je bewust en onbewust ook ontzettend veel over alle processen binnen een organisatie”

Werkstudent Daniëlle - Team Finance

Werkstudent bij expertise Finance & Control

De functie in Team Finance sprak me meteen aan omdat ik benieuwd was hoe hetgeen wat ik tijdens de studie leer (MSc Finance en MSc Economics), er in de praktijk aan toe gaat.


Binnen Team Finance zijn veel verschillende mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld allerlei verschillende taken binnen crediteuren- of debiteurenbeheer oppakken, of je kunt er juist voor kiezen om je te specialiseren in een bepaalde taak. Op deze manier stel je je eigen takenpakket samen. Op dit moment houd ik me onder andere bezig met de commissiestromen van de telecomproviders. Naast de werkzaamheden en administratieve taken, leer je bewust en onbewust ook ontzettend veel over alle processen binnen een organisatie. Doordat je veel samenwerkt met andere collega’s binnen het team, neem je snel hun kennis over. Zo heb ik mijn planning- en Excel-skills al flink kunnen uitbreiden en dat levert me behoorlijk wat tijd op, ook tijdens m’n studie. 


Ik vind sfeer binnen het bedrijf een groot pluspunt. Er worden veel activiteiten georganiseerd om naast de collega’s binnen je eigen team ook andere collega’s te leren kennen. Ik ben ook fanatiek sporter, dus ik ben ook vaak te vinden bij de wekelijkse bootcamps, circuittrainingen en bokslessen die vanuit werk (gratis) georganiseerd worden. Voor mij is deze bijbaan een perfecte combinatie van enerzijds relevante ervaring opdoen en een leuke en gezellige tijd hebben met collega’s. Ik kan het iedereen aanraden!   

collega-3

Martijn

Marketing & Communication

Team Provider Partnerships

collega-2

Danne

People & Management

Team Werving & Selectie

Word jij onze nieuwe werkstudent?

Wil jij ervaring opdoen in jouw studierichting? Word werkstudent bij Gomibo Group! Met ons Future Talent Program ontdek je waar jouw ambities liggen en doe je relevante werkervaring op voor jouw toekomst. Je volgt verschillende trainingen voor je professionele carrière, je krijgt (persoonlijke) begeleiding om jezelf te ontwikkelen en onderneemt leuke en leerzame activiteiten met andere werkstudenten. 

Heb je vragen over het proces of over een vacature? We helpen je graag!
Je kunt Team Werving & Selectie bereiken op 050-2113856, of via werken@belsimpel.nl