Waarschuwing: Er gaan valse vacatures van Belsimpel/Gomibo rond op het internet. Wij nemen geen kandidaten aan zonder fysiek gesprek in ons kantoor of onze winkels.

Het verhaal van Danne

Lees hier één van de verhalen van onze werkstudenten 

"Ik vind het leuk om te zien wie er solliciteert en waar diegene naar op zoek is. Vervolgens kunnen we kijken naar functies die bij de talenten van deze persoon passen!"

Werkstudent Danne - Team Werving & Selectie

Werkstudent bij expertise People & Management

Ik ben geboren en opgegroeid in Groningen en dat beviel zo goed dat ik hier ook ben gaan studeren! Ik heb mijn premaster afgerond en binnenkort ga ik starten met de master Change Management. Ik werk in de tussentijd fulltime bij Team Werving & Selectie om meer werkervaring op te doen!


Ik ben bij Gomibo gaan werken omdat mijn achtergrond in Bedrijfskunde goed aansloot bij de functie bij HR, werving en selectie. Ik vind het leuk om te zien wie er solliciteert en waar diegene naar op zoek is, om vervolgens te kijken of wij functies hebben die bij de talenten van deze persoon passen. Ik heb veel eigen verantwoordelijkheden in mijn team waardoor ik elke keer weer word uitgedaagd.  


Ik heb al veel geleerd sinds ik hier ben gestart. Denk aan het maken van een strakke planning en goede voorbereiding voor gesprekken. Ook het uitwerken van projecten met bijbehorende projectenlijsten heb ik hier onder de knie gekregen. Bij mijn start had ik nog weinig ervaring met het voeren van sollicitatiegesprekken. Dankzij de begeleiding van ervaren collega’s om me heen, heb ik daar inmiddels veel over geleerd!   

collega-3

Martijn

Marketing & Communication

Team Provider Partnerships

collega-1

Daniëlle

Finance & Control

Team Finance Administratie

Word jij onze nieuwe werkstudent?

Wil jij ervaring opdoen in jouw studierichting? Word werkstudent bij Gomibo Group! Met ons Future Talent Program ontdek je waar jouw ambities liggen en doe je relevante werkervaring op voor jouw toekomst. Je volgt verschillende trainingen voor je professionele carrière, je krijgt (persoonlijke) begeleiding om jezelf te ontwikkelen en onderneemt leuke en leerzame activiteiten met andere werkstudenten. 

Heb je vragen over het proces of over een vacature? We helpen je graag!
Je kunt Team Werving & Selectie bereiken op 050-2113856, of via werken@belsimpel.nl