Waarschuwing: Er gaan valse vacatures van Belsimpel/Gomibo rond op het internet. Wij nemen geen kandidaten aan zonder fysiek gesprek in ons kantoor of onze winkels.

Het verhaal van Martijn

Lees hier één van de verhalen van onze werkstudenten 

“We zitten niet vastgeroest in werkwijzen: als je een goed idee hebt, dan wordt hiernaar geluisterd."

Werkstudent Martijn - Team Provider Partnerships

Werkstudent bij expertise Marketing & Communications

Mijn loopbaan bij Gomibo begon als data-analist abonnementen. Ik voerde destijds analyses uit, zo analyseerde ik bijvoorbeeld wat goed werkte in onze nieuwsbrief. Die functie sloot goed aan bij mijn studie Econometrie. Inmiddels werk ik in een team van vier collega's aan het beheer van ons totale aanbod aan bundels en abonnementen. Dit houdt in dat wij ervoor zorgen dat alle informatie en de prijzen juist zijn, zowel aan de voorkant als aan de achterkant van de website. Een foutje kan daarbij grote gevolgen hebben voor de totale inkomsten en het websiteverkeer. Een enorme verantwoordelijkheid dus. Ik vind het erg gaaf dat ik het vertrouwen krijg om dit te doen! Ik werk samen met veel jonge en enthousiaste collega’s. We zitten niet vastgeroest in werkwijzen; als je een goed idee hebt, dan wordt hiernaar geluisterd en krijg je vaak de kans om hier de lead in te nemen. Je eigen ontwikkeling bepaal je zelf. Een jaar geleden gaf ik bij mijn teamleider aan dat ik wilde werken aan mijn communicatieskills. Hierdoor kreeg ik de verantwoordelijkheid om nieuwe collega’s in ons team te begeleiden, waardoor ik ook stappen heb gezet in de meer algemene skills die ik goed kan gebruiken in m'n carrière.

collega-2

Danne

People & Management

Team Werving & Selectie

collega-1

Daniëlle

Finance & Control

Team Finance Administratie

Word jij onze nieuwe werkstudent? ​

Wil jij ervaring opdoen in jouw studierichting? Word werkstudent bij Gomibo Group! Met ons Future Talent Program ontdek je waar jouw ambities liggen en doe je relevante werkervaring op voor jouw toekomst. Je volgt verschillende trainingen voor je professionele carrière, je krijgt (persoonlijke) begeleiding om jezelf te ontwikkelen en onderneemt leuke en leerzame activiteiten met andere werkstudenten. 

Heb je vragen over het proces of over een vacature? We helpen je graag!
Je kunt Team Werving & Selectie bereiken op 050-2113856, of via werken@belsimpel.nl